Doorgaan naar hoofdcontent

Live your style met 8x4


Lifestyle deodorantmerk 8x4 roept iedereen op zijn of haar stijl te laten zien met de ‘LIVE YOUR STYLE’wedstrijd. Deelnemers aan de wedstrijd kunnen een ‘style grid’ uploaden op www.mtv.nl/8x4 waarin zij hun eigen stijl laten zien in 4 foto’s. De wedstrijd, georganiseerd door 8x4 in samenwerking met MTV, gaat vandaag van start. Het meest creatief vormgegeven en beste style grid wint 8.000 euro aan prijzengeld en wordt tevens gebruikt in de landelijke print- en outdoorcampagne van 8x4.
 
Get inspired! Fotografe Elza Jo heeft inmiddels de aftrap gegeven met haar persoonlijk vormgegeven grid. Elza staat bekend om haar spraakmakende fotografie en haar bijzondere stijl. Zij is dan ook de aangewezen persoon voor de kick off van deze contest.


8x4 styles & concepts preview

Men
• Je hebt een Classic style: Musk - een mannelijke, kruidige & frisse geur 
• Je hebt een Edgy style: Xite - een frisse, uitdagende & stoere geur 

Women
• Je hebt een Glamorous style: Glam Up - een geur van mandarijn, rozenbloesem & perzik
• Je hebt een Adventurous style: Lemon Rush - een fruitige geur van limoen, gember & mandarijn
Don’t be afraid to show your style
Vanaf vandaag kan iedereen meedoen met de ‘LIVE YOUR STYLE’ wedstrijd op www.mtv.nl/8x4. Hier vind je een style grid opgebouwd uit vier vlakken waarvan er één wordt opgevuld met een 8x4 deodorant. Je kiest de deodorant die het beste bij jouw persoonlijke stijl past. Met de zeventien verschillende geuren en designs is er voor iedere stijl zeker een passende deodorant. In de andere drie vlakken upload je foto’s die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. Voor een extra personal touch signeer je het grid met je eigen naam. De opgeslagen grids zijn te zien in de LIVE YOUR STYLE Gallery. In de Gallery zijn alle grids te bekijken en is er de mogelijkheid deze te liken en op Facebook te delen. Meedoen kan van 23 april t/m 17 mei 2012.

Winnaar in de spotlight!
Uit alle inzendingen worden 10 finalisten gekozen. Tijdens het LIVE YOUR STYLE event op 24 mei aanstaande wordt de winnaar bekend gemaakt. De style grids van de 10 finalisten worden gepresenteerd in een galerie. De vakkundige jury bestaande uit fotografe Elza Jo, de Product Manager van 8x4, de Hoofdredactrice van Glamour, de MTV Concept Developer en de Strategy Director van Draftfcb beraden zich tijdens het event en maken uiteindelijk de winnaar bekend. De winnaar gaat, zoals eerder vermeld, naar huis met 8.000 euro aan prijzengeld en een rol binnen de 8x4-campagne!

8x4 en MTV
8x4 gaat voor deze wedstrijd de samenwerking aan met MTV. De muziekzender is expert op het gebied van lifestyle, wat haar een uitstekende partner maakt voor 8x4. Het deodorantmerk staat net als MTV voor het uitdragen van persoonlijke stijl. 8x4 heeft niet voor niets zeventien verschillende deodorants in haar assortiment. Zo is er voor iedere stijl een passende geur. Dus doe mee en LIVE YOUR STYLE!

Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op de 8x4 Facebook-pagina en op de website: www.mtv.nl/8x4.

De 8x4 deodorants zijn te koop voor de consumentenadviesprijs van:
8x4 deodorant sprays (150 ml)                  € 2,99
8x4 deodorant rollers (50 ml)                     € 2,99

Reacties

Populaire posts van deze blog

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Video - Halloween Roomtour 2017

Ook dit jaar deel ik met jullie mijn Halloween Roomtour! Dit jaar alleen ietsjes anders, namelijk in een diashow. Hopelijk vinden jullie het leuk om mijn Halloween roomtour te zien!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!