Doorgaan naar hoofdcontent

Trind Professional Glass File.

Trind heeft een leuke moederdag tip.
Een Trind Glass File met gratis Trind Nail Repair Natural.

De gepatenteerde Trind Glass File is gemaakt van geëtst glas.
Deze maakt de vijl tot een professioneel en duurzaam instrument van hoge kwaliteit.
Een glasvijl is fijner van structuur dan de meeste nagelvijlen.
Deze van Trind is prettig in gebruik en vijlt je nagels in de gewenste vorm, waarbij de nagelriemen mooi glad, 'geseald' en gezond blijven.
De vijl is bovendien slijtvast en gaat daardoor een leven lang mee.

Daarnaast is de glasvijl hygiënisch in gebruik en gemakkelijk schoon te houden door de vijl onder de kraan af te spoelen.

De Trind Professional Glass File is nu tijdelijk verkrijgbaar in een speciale actieset voor 17,95 euro inclusief een gratis Trind Nail Repair Natural t.w.v. 12,95 euro.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.