Doorgaan naar hoofdcontent

Trind Professional Glass File.

Trind heeft een leuke moederdag tip.
Een Trind Glass File met gratis Trind Nail Repair Natural.

De gepatenteerde Trind Glass File is gemaakt van geëtst glas.
Deze maakt de vijl tot een professioneel en duurzaam instrument van hoge kwaliteit.
Een glasvijl is fijner van structuur dan de meeste nagelvijlen.
Deze van Trind is prettig in gebruik en vijlt je nagels in de gewenste vorm, waarbij de nagelriemen mooi glad, 'geseald' en gezond blijven.
De vijl is bovendien slijtvast en gaat daardoor een leven lang mee.

Daarnaast is de glasvijl hygiënisch in gebruik en gemakkelijk schoon te houden door de vijl onder de kraan af te spoelen.

De Trind Professional Glass File is nu tijdelijk verkrijgbaar in een speciale actieset voor 17,95 euro inclusief een gratis Trind Nail Repair Natural t.w.v. 12,95 euro.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?