Doorgaan naar hoofdcontent

Karim Sattar geeft binnenkort make-up shows in de bijenkorf


Internationaal topvisagist Karim Sattar geeft wervelende
make-up shows met natuurzuivere Dr.Hauschka Cosmetica
 

 Internationaal topvisagist Karim Sattar heeft zijn naam onlangs verbonden aan het natuurzuivere merk Dr.Hauschka Cosmetica. Vrijdag 6 juli komt hij naar de Bijenkorf in Den Haag, met een aantal wervelende make-up shows.

Iedereen is er van harte welkom om hem aan het werk te zien, om persoonlijk advies te vragen én om kans te maken op een totale, professionele make-over of één van de goed gevulde goodiebags met producten van Dr.Hauschka.

Speciale actie
De hele dag geldt in de Bijenkorf bovendien een speciale actie: wie ter plaatse voor € 40,- of meer Dr.Hauschka producten koopt, ontvangt de zijdezachte Balancing Teint Powder (ter waarde van € 27,50) cadeau.

Make-up shows
De make-up shows vinden plaats op de beautyafdeling van:

- 12.00 tot 13.00 uur
- 14.00 tot 15.00 uur
- 16.00 tot 17.00 uur

Naast deze shows is Karim de hele dag aanwezig om vragen te beantwoorden en om persoonlijk advies te geven.
 
Karim (36) is opgeleid in New York en heeft jarenlange ervaring met natuurlijke cosmetica. Hij is bekend van vele make-up reportages in onder meer Vogue, Marie-Claire en Cosmopolitan. Hij verzorgde de visagie van talloze grote sterren waaronder actrice Jane Fonda en prinses Charlene van Monaco.

Meer over Dr.Hauschka Cosmetica
Alle producten van Dr.Hauschka Cosmetica zijn geproduceerd met natuurlijke grondstoffen, die onder eerlijke omstandigheden zoveel mogelijk worden gewonnen uit biologisch-dynamische teelt, gecontroleerde biologische teelt of van percelen in de vrije natuur. Er worden geen chemische of synthetische stoffen toegevoegd en de producten zijn dierproefvrij.

Meer (dagelijks) nieuws over Dr.Hauschka Cosmetica vind je op www.drhauschka.nl en op de Dr.Hauschka pagina’s op Facebook en op Twitter.

Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!