Doorgaan naar hoofdcontent

Ontwikkel je eigen verzorgingsproduct met DoveDove geeft Nederlandse vrouwen de kans
hun eigen verzorgingsproduct te ontwikkelen


Winnende variant exclusief in Nederland verkrijgbaar;
winnares speelt hoofdrol in eigen campagne
Vanaf vandaag krijgen echte vrouwen de kans hun eigen Dove verwennende douchecrème te ontwikkelen. Vrouwen kunnen in hun drukke bestaan wel een klein momentje voor zichzelf gebruiken, waardoor ze lekkerder in hun vel zitten. In het kader van de eerdere introductie van de Dove Purely Pampering-lijn, bestaande uit twee verwennende douchecrèmes, geeft Dove echte vrouwen nu de kans een persoonlijke Purely Pampering-geurvariant aan de lijn toe te voegen. Zij kunnen dit doen door op Dove Facebook een beschrijving van hun favoriete geur in te zenden, voorzien van een motivatie waarom ze deze geur graag willen laten ontwikkelen. Het Nederlands publiek kan vervolgens zijn stem uitbrengen op een van de vijf genomineerde geuren. De winnende variant zal in 2013 in de Nederlandse drogisterijen verkrijgbaar zijn. Bovendien krijgt de winnares de hoofdrol in de campagne van haar eigen Dove verwennende douchecrème!Hoe werkt het?
Via de Facebookpagina van Dove Nederland worden vrouwen opgeroepen om hun eigen Dove verwennende douchecrème te ontwikkelen. Uit alle aanmeldingen wordt eind juli door een jury een top vijf genomineerden geselecteerd, op wie vriendinnen van Dove op Facebook kunnen stemmen. De jury bestaat uit Hélène Delhaas van Margriet Magazine, Cynthia Schultz van beautyblog Misslipgloss.nl en Esther van Spronsen van Dove. De vijf genomineerden beleven tijdens de stemronde een bijzondere geur- en designworkshop, waarin zij hun persoonlijke variant verder ontwikkelen en ervaren. Eind augustus wordt op de Facebookpagina van Dove Nederland bekendgemaakt wie de winnares is. De nieuwe variant zal in 2013 te koop zijn en zal gelanceerd worden met een campagne met de winnares zelf in de hoofdrol!

Bekijk hier de filmpjes van Dove’s geur- en designexperts, die uitleggen wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een douchecrème.

Verwen jezelf! 
In maart dit jaar heeft Dove de nieuwe Purely Pampering-lijn geïntroduceerd: een verwennende douche-ervaring die de huid voedt. De twee varianten douchecrèmes, sheaboter en vanille en kokosmelk met jasmijnblaadjes, gecombineerd met Dove’s NutriumMoisture™-technologie, zorgen voor een rijk romig schuim dat je huid ontspannen en gevoed laat aanvoelen. In het kader van deze introductie geeft Dove echte vrouwen nu de kans om een persoonlijke Purely Pampering-geurvariant aan de lijn toe te voegen.
 


Kijk op Dove Facebook hoe je je kunt aanmelden.
Kijk op www.dove.com voor meer informatie over Dove en de co-creatiecampagne.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Video - Halloween Roomtour 2017

Ook dit jaar deel ik met jullie mijn Halloween Roomtour! Dit jaar alleen ietsjes anders, namelijk in een diashow. Hopelijk vinden jullie het leuk om mijn Halloween roomtour te zien!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!