AVEDA ENBRIGHTENMENT™

AVEDA ENBRIGHTENMENT
SKIN CARE STARTER SET
LAAT DE HUID ZICHTBAAR STRALEN
AVEDA introduceert de Enbrightenment Skin Care Starterset als onderdeel van AVEDA’s Elemental Nature. De huid helder en stralend houden is lastig in een wereld waarin je constant in aanraking komt met schadelijke factoren. Niet alleen de zon is gevaarlijk met haar UV-stralen, ook dagelijkse factoren als hormonen, acné en stress zijn van grote invloed op de huid. Blootstelling aan de zon en stress verhogen de productie van melanine; een beschermende pigmentlaag in een gezonde huid. Dit versterkt de aanwezigheid van donkere vlekjes en oneffenheden van de huid. De Enbrightenment huidverzorgingsproducten verminderen donkere vlekjes tot 34% en verbeteren de helderheid van de huid tot 52%*. 
 

Elemental Nature Filosofie
AVEDA heeft de Elemental Nature filosofie ontwikkeld, gebaseerd op Ayurveda, om de belangrijke balans tussen lichaam en geest te herstellen. Ayurveda is een 5000 jaar oude Indiase geneeskundige traditie, geworteld in het idee dat de geest van de 5 natuurlijke elementen te vinden is in alle levende dingen, inclusief jijzelf. Deze natuurlijke elementen zijn aarde, lucht, vuur, water en ruimte.Onze lichamen zijn het eindresultaat van elke ervaring die we hebben gehad – zowel fysiek, mentaal of spiritueel. Deze Elemental Nature filosofie vormt de basis voor de ontwikkeling van AVEDA producten. De Enbrightenment Skin Care Starterset is geschikt voor het element vuur.

Enbrightenment Skin Care Starter Set™
Wanneer de huid niet helder is en men last heeft van hyperpigmentatie en donkere vlekken is deze set voor het element vuur het meest geschikt om de balans te herstellen. De huidverzorgingslijn bevat krachtige, actief werkende plantaardige producten zoals sandelhout olie, welke dankzij de botanische wetenschap, professionele resultaten leveren.
De Enbrightenment Skin Care lijn bestaat uit 100% natuurlijk vervaardigde ingrediënten. Het wordt toegepast door middel van een 5-stappen ritueel dat de huid verlicht. De Enbrightenment Skin Care Starter Set bestaat uit onderstaande huidverzorgingsproducten:
- EnbrightenmentBrightening Cleanser (40 ml)
Deze cleanser op basis van kokosnoot verwijdert op een milde manier de vale, dode huidcellen zodat de huid er direct helderder uitziet.
- EnbrightenmentBrightening Treatment Toner (50 ml)
Krachtige, 100% natuurlijke mix. Plantaardig salicylzuur en glucosamine stimuleren de celvernieuwing zodat de huid weer kan stralen.
- Enbrightenment Brightening Correcting Serum (7 ml)
Deze doelgerichte formule bevat onze natuurlijke Brightening Blend in de meest geconcentreerde vorm om donkere vlekjes en verkleuringen zichtbaar te verminderen.
- EnbrightenmentBrightening Correcting Crème (15 ml)
Hydrateert intensief met organische sheaboter en bevat ceramide 3 om de vochtbarrière van de huid te versterken terwijl verhelderende bestanddelen donkere vlekjes zichtbaar verminderen.

Sandelhout olieSandelhout olie is verwerkt in het aroma van de gehele Enbrightenment™ lijn. Het geeft niet alleen goede resultaten, maar biedt ook succes voor anderen. Onze zoektocht naar de mooiste, beste bronnen sandelhout olie brachten ons naar de inheemse gemeenschappen van West Australië. Het oogsten van sandelhout zorgt voor een duurzame, economische basis voor de inwoners van Mardu. De verantwoordelijke manier van oogsten is daarnaast ook cruciaal voor de planeet.

PrijsEnbrightenment™ Brightening Skin Care Starter Set € 67,-

Reacties

  1. Aveda klinkt als een heel natuurlijk merk en zo veelbelovend!! =]

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Appreciate the recommendation. Let me try it out.
    Look at my homepage oil stretch marks

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?