Doorgaan naar hoofdcontent

Berichtje tussendoor - ondertiteling bij filmpjes

Hoi allemaal,

Ik wilde jullie even op de hoogte brengen van de laatste veranderingen op mijn youtube kanaal.
Sinds vandaag ben ik bezig om mijn filmpjes van een ondertiteling te voorzien, zodat ook dove en slechthorende mensen mijn filmpjes kunnen bekijken.
En weten wat er gezegt wordt.
Op deze manier bereik ik een bredere doelgroep.

Daarom zullen er binnenkort dan ook onder alle filmpjes een ondertiteling te vinden zijn.
Ook onder de filmpjes die al op mijn youtube kanaal staan.
Nog niet gelijk alle filmpjes zullen dit hebben, maar ik hoop dit zo spoedig mogelijk helemaal klaar te hebben.

Groetjes,
Marjolein

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Kerstkrans ideeën

Naast kerstbomen en kerstverlichting is er nog een ding dat zeker niet vergeten mag worden met de kerst. Namelijk de kerstkrans. Deze kan je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kan deze ook heel makkelijk, en vaak ook nog heel snel, zelf maken. En om alvast wat inspiratie op te doen om zelf een kerstkrans te maken, nam ik een kijkje op pinterest! Ik vond daar echt heel wat leuk ideeen voor het maken van een kerstkrans. Kijk snel mee!
Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?