Doorgaan naar hoofdcontent

John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron

DÉ STIJLTANG ONDER DE STIJLTANGEN!

John Beerens Stijltang

Bad hair day? Geen probleem! Er is nu een stijltang die alle haarproblemen aan kan! De John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron verandert dof, pluizig of kroezend haar gemakkelijk om in prachtig glanzend en glad haar.
John heeft ervoor gezorgd dat al het goede van verschillende stijltangen samen worden gebracht in één super stijltang! Door de afgeronde beweegbare platen is elke haarstijl te creëren. Natuurlijk steil, maar ook krullen, golven of slag maken is voor de John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron geen probleem! Daarnaast is deze keramische stijltang geschikt voor elk haartype, omdat deze instelbaar is van 60 tot wel 230 graden. Daarnaast bevat de John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron een infraroodtechnologie, wat ervoor zorgt dat het haar van binnenuit wordt verwarmd. Zo droogt het haar niet uit en worden essentiële oliën in het haar behouden.

Alle voordelen in één tang:
 Instelbaar van 60 tot 230 graden, dus geschikt voor elk haartype
♥ Keramische platen zorgen voor glanzend en glad haar
 Snel op temperatuur
♥ Infrarood verwarmt het haar van binnenuit en voorkomt uitdroging
♥ Beweegbare platen maken het creëren van verschillende haarstijlen mogelijk
♥ Mooie zwarte look met subtiele glitters

Het resultaat is een coupe met glanzende, gladde gekrulde of steile lokken! En dat voor slechts €99,- inclusief GRATIS zijde naar keuze!

Reacties

  1. John Beerens is toch een naam in de haar-industrie. Vooral knap dat deze stijltang je haar niet uitdroogt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.