Doorgaan naar hoofdcontent

John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron

DÉ STIJLTANG ONDER DE STIJLTANGEN!

John Beerens Stijltang

Bad hair day? Geen probleem! Er is nu een stijltang die alle haarproblemen aan kan! De John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron verandert dof, pluizig of kroezend haar gemakkelijk om in prachtig glanzend en glad haar.
John heeft ervoor gezorgd dat al het goede van verschillende stijltangen samen worden gebracht in één super stijltang! Door de afgeronde beweegbare platen is elke haarstijl te creëren. Natuurlijk steil, maar ook krullen, golven of slag maken is voor de John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron geen probleem! Daarnaast is deze keramische stijltang geschikt voor elk haartype, omdat deze instelbaar is van 60 tot wel 230 graden. Daarnaast bevat de John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron een infraroodtechnologie, wat ervoor zorgt dat het haar van binnenuit wordt verwarmd. Zo droogt het haar niet uit en worden essentiële oliën in het haar behouden.

Alle voordelen in één tang:
 Instelbaar van 60 tot 230 graden, dus geschikt voor elk haartype
♥ Keramische platen zorgen voor glanzend en glad haar
 Snel op temperatuur
♥ Infrarood verwarmt het haar van binnenuit en voorkomt uitdroging
♥ Beweegbare platen maken het creëren van verschillende haarstijlen mogelijk
♥ Mooie zwarte look met subtiele glitters

Het resultaat is een coupe met glanzende, gladde gekrulde of steile lokken! En dat voor slechts €99,- inclusief GRATIS zijde naar keuze!

Reacties

  1. John Beerens is toch een naam in de haar-industrie. Vooral knap dat deze stijltang je haar niet uitdroogt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!