Doorgaan naar hoofdcontent

John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron

DÉ STIJLTANG ONDER DE STIJLTANGEN!

John Beerens Stijltang

Bad hair day? Geen probleem! Er is nu een stijltang die alle haarproblemen aan kan! De John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron verandert dof, pluizig of kroezend haar gemakkelijk om in prachtig glanzend en glad haar.
John heeft ervoor gezorgd dat al het goede van verschillende stijltangen samen worden gebracht in één super stijltang! Door de afgeronde beweegbare platen is elke haarstijl te creëren. Natuurlijk steil, maar ook krullen, golven of slag maken is voor de John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron geen probleem! Daarnaast is deze keramische stijltang geschikt voor elk haartype, omdat deze instelbaar is van 60 tot wel 230 graden. Daarnaast bevat de John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron een infraroodtechnologie, wat ervoor zorgt dat het haar van binnenuit wordt verwarmd. Zo droogt het haar niet uit en worden essentiële oliën in het haar behouden.

Alle voordelen in één tang:
 Instelbaar van 60 tot 230 graden, dus geschikt voor elk haartype
♥ Keramische platen zorgen voor glanzend en glad haar
 Snel op temperatuur
♥ Infrarood verwarmt het haar van binnenuit en voorkomt uitdroging
♥ Beweegbare platen maken het creëren van verschillende haarstijlen mogelijk
♥ Mooie zwarte look met subtiele glitters

Het resultaat is een coupe met glanzende, gladde gekrulde of steile lokken! En dat voor slechts €99,- inclusief GRATIS zijde naar keuze!

Reacties

  1. John Beerens is toch een naam in de haar-industrie. Vooral knap dat deze stijltang je haar niet uitdroogt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Video - Halloween Roomtour 2017

Ook dit jaar deel ik met jullie mijn Halloween Roomtour! Dit jaar alleen ietsjes anders, namelijk in een diashow. Hopelijk vinden jullie het leuk om mijn Halloween roomtour te zien!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!