Doorgaan naar hoofdcontent

Recept: Pindarotsjes maken

Pindarotsjes zijn erg makkelijk te maken en heerlijk om op te eten.
Zelf pindarotsjes maken klinkt lastig, maar dat is het juist niet. Je hoeft maar een paar handelingen uit te voeren en even te wachten totdat de pindarotjes klaar zijn. 
Ingrediënten
600 gr chocolade
250 gr ongezouten pinda’s
150 gr rozijnen (eventueel)
Bereidingswijze
Hak de pinda’s in een klein schaaltje fijn. Pak nu een vuurvast schaaltje en doe daar de chocolade in. Zet het in de magnetron en zet hem op 125 graden, 30 seconden. Haal vervolgens het schaaltje uit de magnetron en roer de chocolade goed door. Herhaal dit, totdat de chocolade een gladde massa vormt.
Voeg daarna de gehakte pinda’s bij de chocolade en roer dit goed door elkaar. Zet vervolgens het schaaltje 15 minuten in de koelkast. Bedek een platte schaal met bakpapier en schep kleine toefjes van het chocolademengsel op het papier en zet het weer terug in de koelkast. Kijk steeds even of de rotsjes hard zijn geworden, zodra dit het geval is, zijn je pindarotsjes klaar!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?