Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice limited edition - Thrilling me softly

Kant en leer zien we steeds vaker in het modebeeld.
Catrice brengt eind oktober een spannende collectie uit, Thrilling me softly....spannend!We zien veel zwart en dat vraagt natuurlijk om rode lippen en roze wangen, een klassieke make-up met hier en daar een twist! 

Absolute eye colour trio EUR 3,89

Soft thrill

Gentle thrill
Cat eyes eyeliner pen EUR 3,59

Deep black
Better than false lashes mascara Ultra black EUR 4,59

Lace patch eyeliners EUR 2,99 (zelfklevend)

Deep black
Wet shine stain lip lacquer EUR 3,99

Innocent, Thrilling en Fatal
Smooth blush stick EUR 4,59

Feverish & Daredevil
Ultimate Nail lacquer EUR 2,99

Discreet & Suspect

Occult & Allure

Daredevil


De Catrice Thrilling me softly collectie zal vanaf eind oktober t/m november 2013 te koop zijn bij Kruidvat en Trekpleister, uiteraard zolang de voorraad strekt zoals altijd. 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?