Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice limited edition - Thrilling me softly

Kant en leer zien we steeds vaker in het modebeeld.
Catrice brengt eind oktober een spannende collectie uit, Thrilling me softly....spannend!We zien veel zwart en dat vraagt natuurlijk om rode lippen en roze wangen, een klassieke make-up met hier en daar een twist! 

Absolute eye colour trio EUR 3,89

Soft thrill

Gentle thrill
Cat eyes eyeliner pen EUR 3,59

Deep black
Better than false lashes mascara Ultra black EUR 4,59

Lace patch eyeliners EUR 2,99 (zelfklevend)

Deep black
Wet shine stain lip lacquer EUR 3,99

Innocent, Thrilling en Fatal
Smooth blush stick EUR 4,59

Feverish & Daredevil
Ultimate Nail lacquer EUR 2,99

Discreet & Suspect

Occult & Allure

Daredevil


De Catrice Thrilling me softly collectie zal vanaf eind oktober t/m november 2013 te koop zijn bij Kruidvat en Trekpleister, uiteraard zolang de voorraad strekt zoals altijd. 

Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.