Doorgaan naar hoofdcontent

Essence trend edition Metal Glam

De Essence Metal Glam collectie zal vanaf november t/m half december 2013 te koop zijn bij de winkels van Kruidvat en Trekpleister in Nederland, natuurlijk is deze collectie ook tijdelijk te koop. 

Eyeshadow EUR 2,59


01 steel-ing the scene & 02 petal to the metal

03 glamour girls & 04 golden eye
Stick on eyeliner Petal to the metal EUR 1,99


Lipgloss EUR 1,99


01 petal to the metal

02 best dressed

03 glam-me
Blush 01 Glam-me EUR 2,89 

Highlighting powder 01 Gold digger EUR 2,99


Nail polish EUR 1,89


01 steel-ing the scene & 02 petal to the metal

03 glamour girls & 04 gold digger
Gold topper 01 Steel-ing the scene EUR 1,99
Nail sticker EUR 1,99
Metallic hoogglans nagelsstickers die je binnen een paar tellen aanbrengt op jouw nagels en ook zonder problemen weer kunt verwijderen, voor een metallic effect zonder strepen!


01 silver star, 02 she’s so glamorous

03 glam-me.
Stick on jewels She's so glamourous EUR 1,99
Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?