Doorgaan naar hoofdcontent

Halloween nail-art ideeën

31 Oktober is het weer zover.
Het is dan weer Halloween.
Nu ben ik zelf niet zo van het verkleden, maar de decoraties voor in mijn kamer ervan vind ik wel erg leuk.
Zoals een halloween pompoen maken.
Hetgeen ik ook erg leuk vind voor halloween, is nail-arts ervan maken.
Laatst was ik op youtube wat aan het zoeken naar halloween nail-arts en daar kwam ik onderstaand filmpje tegen met veel verschillende nail-arts voor halloween.Deze vond ik op het kanaal cutepolish.
Overigens een kanaal met erg mooie en diverse nail-arts.

Zelf heb ik de spinneweb nail-art nagemaakt.
In plaats van de lila paarse kleur heb ik een heel donkerblauw lakje gebruikt dat haast zwart lijkt.
Dit vind ik toch iets meer bij het najaar passen.Maak jij nog speciaal voor Halloween een nail-art of laat je het aan je voorbij gaan?

Reacties

  1. Die mummie is echt gaaf gedaan door haar en jouw spinnenweb ziet er ook leuk uit! Mooi aangepast door donkerblauw te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?