Doorgaan naar hoofdcontent

Halloween nail-art ideeën

31 Oktober is het weer zover.
Het is dan weer Halloween.
Nu ben ik zelf niet zo van het verkleden, maar de decoraties voor in mijn kamer ervan vind ik wel erg leuk.
Zoals een halloween pompoen maken.
Hetgeen ik ook erg leuk vind voor halloween, is nail-arts ervan maken.
Laatst was ik op youtube wat aan het zoeken naar halloween nail-arts en daar kwam ik onderstaand filmpje tegen met veel verschillende nail-arts voor halloween.Deze vond ik op het kanaal cutepolish.
Overigens een kanaal met erg mooie en diverse nail-arts.

Zelf heb ik de spinneweb nail-art nagemaakt.
In plaats van de lila paarse kleur heb ik een heel donkerblauw lakje gebruikt dat haast zwart lijkt.
Dit vind ik toch iets meer bij het najaar passen.Maak jij nog speciaal voor Halloween een nail-art of laat je het aan je voorbij gaan?

Reacties

  1. Die mummie is echt gaaf gedaan door haar en jouw spinnenweb ziet er ook leuk uit! Mooi aangepast door donkerblauw te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.