Doorgaan naar hoofdcontent

SPAM JE BLOG!!

Normaal wordt het natuurlijk niet gewaardeerd als je ergens je website of blogadres bij zet, maar in dit artikel mag je lekker ongegeneerd je site spammen!


Spam hier je eigen website, je blog, jouw eigen plekje op het World Wide Web! 
Misschien is het wel leuk om nog iets over je blog/website te vertellen, zodat we weten wat voor site het is!
Zodat meer mensen je blog/website leren kennen!

Dus ga je gang en spam er in dit artikel op los!

Reacties

 1. Wat leuk! Ik ben Shivani, 16 jaartjes jong en ik woon in Suriname. Ik blog over alles dat ik leuk vind, je vindt er dus leuke DIY's, how to's, artikelen over eten en sport. Je vind er ook leuke tags, challenges en persoonlijke artikelen. Ik hoop dat jullie een kijkje nemen en mij gaan volgen:)
  Liefs,
  Shivani
  www.mylifestyle-shii.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Marjolein! Neem ook eens een kijkje bij ons blog Heartpicked. Dit is een lifestyle/verzamelblog (met een flinke dosis humor) over alles wat ons interesseert, opvalt, bezighoudt, shockeert en inspireert. Ons? Petra (29) en Noor (25).

  Tot op http://www.heartpicked.com !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.