Doorgaan naar hoofdcontent

Nail-art blog gaat naar wordpress.

Hoi,

Vandaag even een ''huishoudelijke'' mededeling.
Zoals sommige van jullie waarschijnlijk wel zullen weten heb ik naast deze blog ook nog een aparte nail-art blog.
Deze heb ik ook aangemaakt via blogspot, maar de komende tijd zal ik de artikelen gaan overzetten naar een blog naar wordpress.com
Dit omdat ik niet helemaal tevreden ben over mijn nail-art blog.
En daarom ga ik mijn nail-art blog doen via wordpress.

Ik moet nog een aantal dingen doen, zoals een blogadres daar aanmaken voor mijn nail-art, de artikelen over plaatsen van de ene naar de andere blog en nog meer dingen.
Dus dit duurt nog wel even.
Tegen de tijd dat alles rond is laat ik dit natuurlijk weten.

Live, life and dream blijf ik gewoon via blogspot doen, dit verandert niet.
Het gaat alleen over mijn nail-art blog die los van deze blog staat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?