Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe sieraden toegevoegd aan webshop!

Het leuke van handgemaakte sieraden vindt ik juist dat er maar een exemplaar van is, waardoor je zeker weet dat jij de enige bent die het sieraad heeft.
Natuurlijk kan je mij ook mailen met de vraag of ik een bepaald sieraad kan maken, maar houdt er dan wel altijd rekening mee dat ik het materiaal op voorraad moet hebben en dat het dus wat langer kan duren als dit niet het geval is.
In dat geval kan ik wel een alternaties sieraad bieden in overleg.
Ik probeer de bestelling altijd zou snel mogelijk te verzenden nadat ik de betaling binnen heb.
Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk in verband met hygiëne maatregelen.

Gisteren heb ik een aantal nieuwe sieraden aan mijn webshop, M&D Jewelry, toegevoegd.
Variërend van armbandjes tot oorbellen.
Kijk mee naar een selectie van de toevoeging.

Gevlochten oorbellenHippe armbanden
lichtroze rozen oorbellenHartjes oorbellen met kralen

Kom voor de overige sieraden een kijkje nemen op M&D Jewelry!
Tot ziens in mijn webshop.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?