Doorgaan naar hoofdcontent

Stash - Cracking lakjes

Sorry voor de overload aan nagellakken, maar wees gerust, we zitten inmiddels op de helft van de nagellak stash artikelen ;)
Vandaag is mijn mandje met cracking lakjes aan de beurt.
En heel eerlijk gezegd gebruik ik mijn cracking lakjes eigenlijk ook niet meer zo vaak als eerst, nog slechts een heel enkele keer.

Mijn zwarte en witte cracking lakjes.
De witte zijn van: Essence, MAX (stinkt ontzettend, blegh!), Fogan en Pink Tease.
De zwarte zijn van: twee van MAX (zelfde verhaal als bij de witte) en miss sporty.


Dan de wat kleurrijke cracking lakjes.
Bovenste rij: miss sporty in blauw, twee van impuls in paars en zilver en twee van fogan in oranje en roze.
Onderste rij: twee van Le Femme in pastel lila en pastel roze, MAX in groentint ( nog even stinkend) en tenslotte een metallic blauwe van essence.

Zelf vindt ik vooral de twee van Le Femme erg mooi.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.