Doorgaan naar hoofdcontent

Stash - Cracking lakjes

Sorry voor de overload aan nagellakken, maar wees gerust, we zitten inmiddels op de helft van de nagellak stash artikelen ;)
Vandaag is mijn mandje met cracking lakjes aan de beurt.
En heel eerlijk gezegd gebruik ik mijn cracking lakjes eigenlijk ook niet meer zo vaak als eerst, nog slechts een heel enkele keer.

Mijn zwarte en witte cracking lakjes.
De witte zijn van: Essence, MAX (stinkt ontzettend, blegh!), Fogan en Pink Tease.
De zwarte zijn van: twee van MAX (zelfde verhaal als bij de witte) en miss sporty.


Dan de wat kleurrijke cracking lakjes.
Bovenste rij: miss sporty in blauw, twee van impuls in paars en zilver en twee van fogan in oranje en roze.
Onderste rij: twee van Le Femme in pastel lila en pastel roze, MAX in groentint ( nog even stinkend) en tenslotte een metallic blauwe van essence.

Zelf vindt ik vooral de twee van Le Femme erg mooi.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Vrijdag de 13e, onzin of toch niet?

Bang zijn voor zwarte katten of niet onder ladders doorlopen omdat dit ongeluk zou brengen. Vandaag is het Vrijdag de 13e. In de volksmond zou Vrijdag de 13e een ongeluksdag zijn. Maar is Vrijdag de 13e nu complete onzin of toch niet? Ik ging op onderzoek uit!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?