Doorgaan naar hoofdcontent

Stash - Cracking lakjes

Sorry voor de overload aan nagellakken, maar wees gerust, we zitten inmiddels op de helft van de nagellak stash artikelen ;)
Vandaag is mijn mandje met cracking lakjes aan de beurt.
En heel eerlijk gezegd gebruik ik mijn cracking lakjes eigenlijk ook niet meer zo vaak als eerst, nog slechts een heel enkele keer.

Mijn zwarte en witte cracking lakjes.
De witte zijn van: Essence, MAX (stinkt ontzettend, blegh!), Fogan en Pink Tease.
De zwarte zijn van: twee van MAX (zelfde verhaal als bij de witte) en miss sporty.


Dan de wat kleurrijke cracking lakjes.
Bovenste rij: miss sporty in blauw, twee van impuls in paars en zilver en twee van fogan in oranje en roze.
Onderste rij: twee van Le Femme in pastel lila en pastel roze, MAX in groentint ( nog even stinkend) en tenslotte een metallic blauwe van essence.

Zelf vindt ik vooral de twee van Le Femme erg mooi.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!