Doorgaan naar hoofdcontent

Tag: Hoeveel producten heb jij in je stash?

Dit artikel is totaal niet bedoeld om op te scheppen, hoop dat jullie dit begrijpen. En het niet verkeerd zien, want opscheppen is totaal niet mijn bedoeling!

Iedere stash verschilt per grootte.
De een heeft nu eenmaal minder producten in zijn/haar stash dan de ander.
Of je hebt gewoon liever een kleiner stash en waar ik eerlijk op moet zeggen dat een kleinere stash mij ook niet verkeerd zou lijken.
Ik besloot een tijdje geleden alles eens te tellen om te kijken hoeveel ik daadwerkelijk heb in mijn stash.
Benieuwd? Lees dan snel verder!

Ik heb het een soort van op categorie proberen in te delen.

Losse oogschaduw pigments -> 38
Kleine palettes -> 59
Grote palettes -> 6
Mascara's -> 13
Eyeliners -> 17
Oogpotloden (die je ook als oogschaduw kan gebruiken) -> 26
Mono oogschaduws -> 53
Nepwimpers -> 9

Foundations en BB creams -> 17
Blush -> 28
Bronzer -> 7
Highlighters -> 8

Lipsticks -> 98 (ai, wel erg veel)
Lipgloss -> 48
Lipbalms ->33
Lipstains -> 21
Lippotloden -> 8
Lip creams -> 7

Oei, van sommige dingen heb ik erg veel, zelfs teveel.
Als je het in de lades ziet en netjes ingedeeld in mandjes lijkt het altijd minder tot je gaat tellen hoeveel het is.
De laatste tijd heb ik wel veel uit mijn stash weggedaan wat niet goed meer was of wat ik niet meer wilde, dus dit is wel iets veranderd.
Maar geloof me als ik zeg dat ik mezelf een paar maanden lang een verbod opleg om nog iets van make-up te mogen kopen, de aantallen moeten eerst drastisch gaan slinken wil ik weer iets kopen qua make-up.

Reacties

  1. Je hebt inderdaad wel erg veel! Op zich vind ik trouwens dat er niks mis is met een grote stash, alleen moet je wel alles gebruiken (producten met een verhaal erachter zijn natuurlijk een uitzondering als ze over de datum gaan, maar die leg je dan apart).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, jij hebt echt veel... Pffff. Wel lekker om veel te hebben, maar soms is het ook wel echt sonde van je producten. Een paar jaar geleden had ik ook echt veel, toen ik nog veel bij kruidvat (catrice, essence, aanbiedingen) kocht. Nu vooral MAC, Dior, Chanel, Too Faced.. Heb nog steeds genoeg, maar niet zo ontzettend veel.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Kerstkrans ideeën

Naast kerstbomen en kerstverlichting is er nog een ding dat zeker niet vergeten mag worden met de kerst. Namelijk de kerstkrans. Deze kan je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kan deze ook heel makkelijk, en vaak ook nog heel snel, zelf maken. En om alvast wat inspiratie op te doen om zelf een kerstkrans te maken, nam ik een kijkje op pinterest! Ik vond daar echt heel wat leuk ideeen voor het maken van een kerstkrans. Kijk snel mee!
Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?