Doorgaan naar hoofdcontent

Nail art - Blue with pink dots

Een hele tijd, en dan bedoel ik ook echt een hele tijd, geleden maakte ik een keer deze nail-art.
Ik had toen het idee om deze een keer te plaatsen in een nail-art artikel, alleen is deze foto ergens in een vergeten map op mijn computer terecht gekomen.
Laatst kwam ik deze map weer tegen en vandaag dus de nail-art.
Het is een vrij simpele maar kleurige nail-art.

Als basis heb ik een pastel blauw lakje gebruikt met een matte finish.
Daarop heb ik met een dottingtool roze stippen gezet.
Ik vond het contrast tussen het matte en glanzende wel leuk.
Al is dit verschil niet erg goed te zien op de foto, maar dit is dan ook nog een oude foto die ik maakte met mijn toenmalige camera.

Dus zo zie je maar dat een leuke nail-art niet moeilijk hoeft te zijn!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Kerstkrans ideeën

Naast kerstbomen en kerstverlichting is er nog een ding dat zeker niet vergeten mag worden met de kerst. Namelijk de kerstkrans. Deze kan je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kan deze ook heel makkelijk, en vaak ook nog heel snel, zelf maken. En om alvast wat inspiratie op te doen om zelf een kerstkrans te maken, nam ik een kijkje op pinterest! Ik vond daar echt heel wat leuk ideeen voor het maken van een kerstkrans. Kijk snel mee!
Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?