Doorgaan naar hoofdcontent

Nail art - Blue with pink dots

Een hele tijd, en dan bedoel ik ook echt een hele tijd, geleden maakte ik een keer deze nail-art.
Ik had toen het idee om deze een keer te plaatsen in een nail-art artikel, alleen is deze foto ergens in een vergeten map op mijn computer terecht gekomen.
Laatst kwam ik deze map weer tegen en vandaag dus de nail-art.
Het is een vrij simpele maar kleurige nail-art.

Als basis heb ik een pastel blauw lakje gebruikt met een matte finish.
Daarop heb ik met een dottingtool roze stippen gezet.
Ik vond het contrast tussen het matte en glanzende wel leuk.
Al is dit verschil niet erg goed te zien op de foto, maar dit is dan ook nog een oude foto die ik maakte met mijn toenmalige camera.

Dus zo zie je maar dat een leuke nail-art niet moeilijk hoeft te zijn!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?