Doorgaan naar hoofdcontent

My old make-up stash video #2

 
 Laatst konden jullie al het eerste deel van mijn oude make-up stash video's zien. Vandaag het tweede deel. Deze filmde ik toen ik mijn stash net over had gezet, en nog voor ik mijn blog had, naar de kast waar nu mijn stash nog steeds inzit. De belichting is niet echt goed te noemen. Maar ik hoop dat jullie de video leuk vinden!

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.