Doorgaan naar hoofdcontent

Oude make-up stash video #1

Deze make-up & nagellak stash video vond ik nog op een oude SD-kaart die ik al een hele tijd niet meer had gebruikt. Dit heb ik ongeveer vijf jaar geleden opgenomen, nog voor ik begon met mijn website en youtube kanaal. Ik vond het wel leuk om met jullie te laten zien hoe mijn stash er vijf jaar geleden uitzag. Echt een heel verschil als je het met nu vergelijkt. Veel kijkplezier!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?