Doorgaan naar hoofdcontent

Action boodschappenblok

 
Boodschappen doen kan je nop twee manieren doen, met of zonder briefje. Maar eerlijk is eerlijk, zonder briefje kan je de helft van je boodschappen vergeten. waardoor je weer terug moet naar de supermarkt. En dan is een briefje toch wel handig. De Action heeft een handig boodschappenblok, waarmee je heel makkelijk en snel je boodschappen kan doen.
Op het voorblad kan je al zien hoe je de boodschappenlijst in kan vullen. De lijst is in categorieën ingedeeld. Je hebt dus een kopje voor zuivel, fruit, groente enz. Onderaan de lijst kan je voor de hle week al invullen wat je gaat eten. Handig, al zou ik dit deel zelf niet zo snel gebruiken. Maar als je een keer per week boodschappen doet en graag vooruit plant, is dit wel handig.Rechts heb je nog een kolom waar je je favorieten in kan schrijven. Maar hier kan je ook gewoon de boodschappen in opschrijven die je niet op de rest van het vel kwijt kon. Van mij persoonlijk hadden er niet al boodschappen op voorgedrukt hoeven te staan. Want sommige dingen koop ik nu eenmaal nooit. Dus dan had het beter geweest als ze een tweede variant van dit boodschappenblok hadden gehad. Wel een met dezelfde opstelling, maar met blanco lijntje onder de kopjes. Zodat je deze zelf in kan vullen. Maar al met al is het wel heel makkelijk om op aan te geven wat er gekocht moet worden. En voor die €0,79 is het zeker een goede koop.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.