Doorgaan naar hoofdcontent

Action boodschappenblok

 
Boodschappen doen kan je nop twee manieren doen, met of zonder briefje. Maar eerlijk is eerlijk, zonder briefje kan je de helft van je boodschappen vergeten. waardoor je weer terug moet naar de supermarkt. En dan is een briefje toch wel handig. De Action heeft een handig boodschappenblok, waarmee je heel makkelijk en snel je boodschappen kan doen.
Op het voorblad kan je al zien hoe je de boodschappenlijst in kan vullen. De lijst is in categorieën ingedeeld. Je hebt dus een kopje voor zuivel, fruit, groente enz. Onderaan de lijst kan je voor de hle week al invullen wat je gaat eten. Handig, al zou ik dit deel zelf niet zo snel gebruiken. Maar als je een keer per week boodschappen doet en graag vooruit plant, is dit wel handig.Rechts heb je nog een kolom waar je je favorieten in kan schrijven. Maar hier kan je ook gewoon de boodschappen in opschrijven die je niet op de rest van het vel kwijt kon. Van mij persoonlijk hadden er niet al boodschappen op voorgedrukt hoeven te staan. Want sommige dingen koop ik nu eenmaal nooit. Dus dan had het beter geweest als ze een tweede variant van dit boodschappenblok hadden gehad. Wel een met dezelfde opstelling, maar met blanco lijntje onder de kopjes. Zodat je deze zelf in kan vullen. Maar al met al is het wel heel makkelijk om op aan te geven wat er gekocht moet worden. En voor die €0,79 is het zeker een goede koop.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Waarom het leuk is dat de zomer voorbij is...

Yes, de zomer is eindelijk voorbij. De herfst is mijn favoriete seizoen, op de winter na dan. Heerlijk weer de herfst en straks de winter. En omdat ik er zo blij mee ben, maar waarschijnlijk sommigen van jullie niet, een aantal redenen waarom het leuk is dat de zomer voorbij is!

Video - Herfst roomtour

In deze video laat ik jullie zien welke herfstdecoraties ik in mijn kamer heb neergezet. Het is misschien vele malen minder dan vorig jaar, maar ik vind het nog steeds een erg gezellige herfstsfeer in mijn kamer. Kijk mee naar mijn video!