Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice It Pieces collectie


De zomer is net begonnen, maar toch komt Catrice al met de It Pieces collectie. Vanaf juli ligt de It Pieces collectie van Catrice in de winkel. Dit is de collectie met alvast een aantal producten die je straks gaat zien in de herfst/winter 2016 update en dus al eerder te koop zijn. Benieuwd naar een kleine preview? Kijk dan snel verder!CATRICE IT PIECES PRÊT-À-LUMIÈRE LONGLASTING EYESHADOW – € 3,99    

Hybride Held. Een intense kleur gecombineerd met een lichte uitstraling. De nieuwe en extreem crèmige poeder textuur geeft een maximale kleur na slechts een keer aanbrengen. In drie verschillende kleuren – champagne, roze en grijs. Verkrijgbaar in Dîner En Blanc, La Vie En Rose en Comme Ci Comme Gris.

CATRICE IT PIECES DELUXE GLOW HIGHLIGHTER – € 4,59

Driekleurige glans. Drie verschillende highlight kleuren in champagne, roze en brons voorzien je huid van een natuurlijke glans. De extreem zachte poeder bevat glansdeeltjes die reflecteren in het licht en zorgen voor een ultieme glow. Verrijkt met vitamine E en jojoba olie. Verkrijgbaar in The Glowrious Three.

CATRICE IT PIECES PRÊT-À-VOLUME SMOKEY MASCARA – € 4,59

Het idee van fluweel. Diepzwart volume en definitie: het vezel borsteltje verzekert je van een expressieve look voor je wimpers. Blijft tot 18 uur zitten, bevestigd door een extern instituut. Verkrijgbaar in Velvet Black.

CATRICE IT PIECES MATT 6HR LIP ARTIST – € 4,99

Finishing Touch. Blijft zes uur lang zitten zonder je lippen uit te drogen. Intensieve dekking en een fijne, subtiele uitstraling. De textuur creëert perfect matte lippen. Accenten kunnen worden aangebracht in een lichte en donker roze kleur of in fel fuchsia. Verkrijgbaar in Bare Nude’s Soul, Barberry Hopping en HibisKiss-Proof.

CATRICE IT PIECES SHINE APPEAL FLUID LIPSTICK INTENSE – € 3,99

Schitterend Silhouette. De diepe, rijke kleur van een lippenstift gecombineerd met een intensieve glans. De hoge pigmentatie en de langhoudende formule maken deze eyecatcher onderscheidend. Twee kleuren, twee highlights: pink en rosé. Verkrijgbaar in The OlymPINK Games en Rose Your Voice!.

CATRICE IT PIECIES ULTIMATE NAIL LACQUER – € 2,89

Eindeloze Elegantie. Onze probeer-en-test-formule in negen kleuren. Buitengewoon diepe kleur, langhoudend en een hoogglans finish. Het professionele ronde kwastje geeft een prachtig resultaat na slechts een keer aanbrengen. Drie kleuren – palissander en twee bestinten – verwelkomen het herfstseizoen. Verkrijgbaar in Take A Brick, Berry Necessary! en Plump Around.


Zoals al aan deze collectie te zien is, zitten er heel wat mooie producten aan te komen voor de komende herfst en winter update. De It Pieces collectie van Catrice is vanaf juli 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten worden aansluitend in het CATRICE standaard assortiment opgenomen.

Reacties

  1. Ziet er allemaal erg interessant uit! Ik ben benieuwd :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heel benieuwd! Catrice is echt mijn favoriete budget merk!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.