Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice It Pieces collectie


De zomer is net begonnen, maar toch komt Catrice al met de It Pieces collectie. Vanaf juli ligt de It Pieces collectie van Catrice in de winkel. Dit is de collectie met alvast een aantal producten die je straks gaat zien in de herfst/winter 2016 update en dus al eerder te koop zijn. Benieuwd naar een kleine preview? Kijk dan snel verder!CATRICE IT PIECES PRÊT-À-LUMIÈRE LONGLASTING EYESHADOW – € 3,99    

Hybride Held. Een intense kleur gecombineerd met een lichte uitstraling. De nieuwe en extreem crèmige poeder textuur geeft een maximale kleur na slechts een keer aanbrengen. In drie verschillende kleuren – champagne, roze en grijs. Verkrijgbaar in Dîner En Blanc, La Vie En Rose en Comme Ci Comme Gris.

CATRICE IT PIECES DELUXE GLOW HIGHLIGHTER – € 4,59

Driekleurige glans. Drie verschillende highlight kleuren in champagne, roze en brons voorzien je huid van een natuurlijke glans. De extreem zachte poeder bevat glansdeeltjes die reflecteren in het licht en zorgen voor een ultieme glow. Verrijkt met vitamine E en jojoba olie. Verkrijgbaar in The Glowrious Three.

CATRICE IT PIECES PRÊT-À-VOLUME SMOKEY MASCARA – € 4,59

Het idee van fluweel. Diepzwart volume en definitie: het vezel borsteltje verzekert je van een expressieve look voor je wimpers. Blijft tot 18 uur zitten, bevestigd door een extern instituut. Verkrijgbaar in Velvet Black.

CATRICE IT PIECES MATT 6HR LIP ARTIST – € 4,99

Finishing Touch. Blijft zes uur lang zitten zonder je lippen uit te drogen. Intensieve dekking en een fijne, subtiele uitstraling. De textuur creëert perfect matte lippen. Accenten kunnen worden aangebracht in een lichte en donker roze kleur of in fel fuchsia. Verkrijgbaar in Bare Nude’s Soul, Barberry Hopping en HibisKiss-Proof.

CATRICE IT PIECES SHINE APPEAL FLUID LIPSTICK INTENSE – € 3,99

Schitterend Silhouette. De diepe, rijke kleur van een lippenstift gecombineerd met een intensieve glans. De hoge pigmentatie en de langhoudende formule maken deze eyecatcher onderscheidend. Twee kleuren, twee highlights: pink en rosé. Verkrijgbaar in The OlymPINK Games en Rose Your Voice!.

CATRICE IT PIECIES ULTIMATE NAIL LACQUER – € 2,89

Eindeloze Elegantie. Onze probeer-en-test-formule in negen kleuren. Buitengewoon diepe kleur, langhoudend en een hoogglans finish. Het professionele ronde kwastje geeft een prachtig resultaat na slechts een keer aanbrengen. Drie kleuren – palissander en twee bestinten – verwelkomen het herfstseizoen. Verkrijgbaar in Take A Brick, Berry Necessary! en Plump Around.


Zoals al aan deze collectie te zien is, zitten er heel wat mooie producten aan te komen voor de komende herfst en winter update. De It Pieces collectie van Catrice is vanaf juli 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten worden aansluitend in het CATRICE standaard assortiment opgenomen.

Reacties

  1. Ziet er allemaal erg interessant uit! Ik ben benieuwd :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heel benieuwd! Catrice is echt mijn favoriete budget merk!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?