Doorgaan naar hoofdcontent

Column - De hype die vloggen heetAfbeeldingsresultaat voor vloggen
Je hoort er tegenwoordig steeds meer over en veel mensen gaan het doen. En dan heb ik het over vloggen. Waar voorheen het bloggen erg populair was, word vloggen nu steeds populairder. Of is dit gewoon weer een van de zoveelste hypes die het internetwereld kent?

Zowel op tv als op internet hoor je steeds meer over vloggen. Over hoe leuk en geweldig het allemaal wel niet is. E  doordat veel bekende youtubers zijn gaan vloggen, wil zowat iedereen gaan vloggen. Want wat de bekende youtubers doen is natuurlijk helemaal hip en happening. En je wilt natuurlijk ook niet achter blijven door niet te gaan vloggen. Laat ik je eerlijk zeggen, van mij hoeft dat vloggen allemaal niet zo.

Het is prima als je het leuk vind om het te doen, maar je moet het niet doen om erbij te willen horen. Want waar ooit het bloggen helemaal hip was, verdwijnt dit nu naar de achtergrond en word het overgenomen door het vloggen.

Dit vind ik erg jammer, want bloggen kan zo leuk zijn. Oke, ik kijk zelf ook vlogs en ik vind het leuk om te zien wat een ander doet en zo. Maar dat is voor mij nog geen reden om zelf ook te gaan vloggen. Zelf zou ik dit niet zo snel doen. Mensen hoeven niet alles over mijn leven te weten te komen, ik hou graag ook nog dingen prive en voor mijzelf.

Maar als je gelukkig word van vloggen, moet je dit vooral doen. Ik blijf lekker bloggen en gewoon mijn eigen ding doen. Ik vaar wel mijn eigen route, in plaats van mij de grote stroom mee te gaan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?