Doorgaan naar hoofdcontent

Column - De hype die vloggen heetAfbeeldingsresultaat voor vloggen
Je hoort er tegenwoordig steeds meer over en veel mensen gaan het doen. En dan heb ik het over vloggen. Waar voorheen het bloggen erg populair was, word vloggen nu steeds populairder. Of is dit gewoon weer een van de zoveelste hypes die het internetwereld kent?

Zowel op tv als op internet hoor je steeds meer over vloggen. Over hoe leuk en geweldig het allemaal wel niet is. E  doordat veel bekende youtubers zijn gaan vloggen, wil zowat iedereen gaan vloggen. Want wat de bekende youtubers doen is natuurlijk helemaal hip en happening. En je wilt natuurlijk ook niet achter blijven door niet te gaan vloggen. Laat ik je eerlijk zeggen, van mij hoeft dat vloggen allemaal niet zo.

Het is prima als je het leuk vind om het te doen, maar je moet het niet doen om erbij te willen horen. Want waar ooit het bloggen helemaal hip was, verdwijnt dit nu naar de achtergrond en word het overgenomen door het vloggen.

Dit vind ik erg jammer, want bloggen kan zo leuk zijn. Oke, ik kijk zelf ook vlogs en ik vind het leuk om te zien wat een ander doet en zo. Maar dat is voor mij nog geen reden om zelf ook te gaan vloggen. Zelf zou ik dit niet zo snel doen. Mensen hoeven niet alles over mijn leven te weten te komen, ik hou graag ook nog dingen prive en voor mijzelf.

Maar als je gelukkig word van vloggen, moet je dit vooral doen. Ik blijf lekker bloggen en gewoon mijn eigen ding doen. Ik vaar wel mijn eigen route, in plaats van mij de grote stroom mee te gaan.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!