Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn favoriete zomergeuren 2016


Per seizoen verschilt het welke geuren ik graag draag. Zo draag ik in de herfst en winter vaak warme geuren en in de lente en de zomer juist frissere geuren. Nu het zomer is heb ik weer een aantal geuren die ik vaak pak.Mijn all-time favoriete zomergeur is CK One summer. Die ik heb is van zomer 2014. Dus ja, ik doe er al vrij lang mee. Je hebt er niet veel van nodig om de hele dag lekker te ruiken. Sinds kort heb ik de bodysplashes van Victoria Secret in mijn stash en ik ben echt fan van deze geuren. De Victoria Secret Aqua kiss met freesia en daisy vind ik echt heel lekker ruiken. Nog een bodymist die ook echt super lekker ruikt is deze rozen variant van De Tuinen. Ruikt heerlijk naar rozen. En als laatste de LE voor deze zomer van Cool Water. Ook zo'n hele frisse geur.

Zoals je ziet kies ik voor de zomer voornamelijk voor frisse geuren en ook voor lichte bloemengeuren.


 

Heb jij ook favoriete geuren voor de zomer? Of heb je een geur die je altijd draagt, welk seizoen het ook is?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!