Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn favoriete zomergeuren 2016


Per seizoen verschilt het welke geuren ik graag draag. Zo draag ik in de herfst en winter vaak warme geuren en in de lente en de zomer juist frissere geuren. Nu het zomer is heb ik weer een aantal geuren die ik vaak pak.Mijn all-time favoriete zomergeur is CK One summer. Die ik heb is van zomer 2014. Dus ja, ik doe er al vrij lang mee. Je hebt er niet veel van nodig om de hele dag lekker te ruiken. Sinds kort heb ik de bodysplashes van Victoria Secret in mijn stash en ik ben echt fan van deze geuren. De Victoria Secret Aqua kiss met freesia en daisy vind ik echt heel lekker ruiken. Nog een bodymist die ook echt super lekker ruikt is deze rozen variant van De Tuinen. Ruikt heerlijk naar rozen. En als laatste de LE voor deze zomer van Cool Water. Ook zo'n hele frisse geur.

Zoals je ziet kies ik voor de zomer voornamelijk voor frisse geuren en ook voor lichte bloemengeuren.


 

Heb jij ook favoriete geuren voor de zomer? Of heb je een geur die je altijd draagt, welk seizoen het ook is?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?