Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn favoriete zomergeuren 2016


Per seizoen verschilt het welke geuren ik graag draag. Zo draag ik in de herfst en winter vaak warme geuren en in de lente en de zomer juist frissere geuren. Nu het zomer is heb ik weer een aantal geuren die ik vaak pak.Mijn all-time favoriete zomergeur is CK One summer. Die ik heb is van zomer 2014. Dus ja, ik doe er al vrij lang mee. Je hebt er niet veel van nodig om de hele dag lekker te ruiken. Sinds kort heb ik de bodysplashes van Victoria Secret in mijn stash en ik ben echt fan van deze geuren. De Victoria Secret Aqua kiss met freesia en daisy vind ik echt heel lekker ruiken. Nog een bodymist die ook echt super lekker ruikt is deze rozen variant van De Tuinen. Ruikt heerlijk naar rozen. En als laatste de LE voor deze zomer van Cool Water. Ook zo'n hele frisse geur.

Zoals je ziet kies ik voor de zomer voornamelijk voor frisse geuren en ook voor lichte bloemengeuren.


 

Heb jij ook favoriete geuren voor de zomer? Of heb je een geur die je altijd draagt, welk seizoen het ook is?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.