Doorgaan naar hoofdcontent

Freedom creme & Highlight palette

 
Een tijdje geleden had Kruidvat een erg leuke aanbieding, namelijk verschillende soorten paletten van het make-up merk Freedom. Kruidvat heeft vaak zulke aanbiedingen. Dit keer was er keus uit een highlight, bronzer, blush en brow palette. Ik kocht onder anderen het Freedom Pro Creme & Highlight palette.
Wanneer je het palette koopt, zit deze in een zwart kartonnen verpakking met op de achterzijde afgebeeld welke kleuren er in het palette zitten. Erg handig, want zo kan je van te voren al zien welke kleuren je koopt. Al kan het nog wel eens afwijken van de daadwerkelijke kleur.

 
Het palette zelf is glanzend zwart met witte opdruk. Dit ziet er strak en luxe uit, erg mooi.

 
In het palette zit in de deksel een vrij grote spiegel. Erg handig als je dit palette meeneemt op reis of in je tas. In het palette zitten zes cream highlighters en twee baked poeder highlighters. Het palette is een combinatie van koele en warme tinten.

Links zijn de koele creamy kleuren en rechts en warme creamy kleuren. In het midden een koele en een warme baked poeder highlighter.

 
Alle swatches op een rij. De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd en hebben een heel mooie glans. Zelf vind ik de creamy kleuren erg mooi voor in ooglooks. En de poeders voor op het gezicht of voor in de binnenste ooglook. Zelf hou ik namelijk niet zo van creamy highlighters voor op mijn gezicht, maar ze zijn dus ook perfect voor in je ooglook.

 
Ik vind dit zelf een erg mooi highlighter palette. Vooral de creams voor in de binnenste ooghoek en de poeders voor op het gezicht. Al zijn alle kleuren erg mooi voor ooglooks.

Mocht je het palette ook graag willen, maar je kan het niet meer vinden bij het Kruidvat dan is dit palette ook online te koop bij boozyshop.

Prijs: € 8,95

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.