Doorgaan naar hoofdcontent

Freedom creme & Highlight palette

 
Een tijdje geleden had Kruidvat een erg leuke aanbieding, namelijk verschillende soorten paletten van het make-up merk Freedom. Kruidvat heeft vaak zulke aanbiedingen. Dit keer was er keus uit een highlight, bronzer, blush en brow palette. Ik kocht onder anderen het Freedom Pro Creme & Highlight palette.
Wanneer je het palette koopt, zit deze in een zwart kartonnen verpakking met op de achterzijde afgebeeld welke kleuren er in het palette zitten. Erg handig, want zo kan je van te voren al zien welke kleuren je koopt. Al kan het nog wel eens afwijken van de daadwerkelijke kleur.

 
Het palette zelf is glanzend zwart met witte opdruk. Dit ziet er strak en luxe uit, erg mooi.

 
In het palette zit in de deksel een vrij grote spiegel. Erg handig als je dit palette meeneemt op reis of in je tas. In het palette zitten zes cream highlighters en twee baked poeder highlighters. Het palette is een combinatie van koele en warme tinten.

Links zijn de koele creamy kleuren en rechts en warme creamy kleuren. In het midden een koele en een warme baked poeder highlighter.

 
Alle swatches op een rij. De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd en hebben een heel mooie glans. Zelf vind ik de creamy kleuren erg mooi voor in ooglooks. En de poeders voor op het gezicht of voor in de binnenste ooglook. Zelf hou ik namelijk niet zo van creamy highlighters voor op mijn gezicht, maar ze zijn dus ook perfect voor in je ooglook.

 
Ik vind dit zelf een erg mooi highlighter palette. Vooral de creams voor in de binnenste ooghoek en de poeders voor op het gezicht. Al zijn alle kleuren erg mooi voor ooglooks.

Mocht je het palette ook graag willen, maar je kan het niet meer vinden bij het Kruidvat dan is dit palette ook online te koop bij boozyshop.

Prijs: € 8,95

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?