Doorgaan naar hoofdcontent

Tip - hemdjes ordenen

Nu het volop zomer is vind ik het zelf altijd erg fijn om hemdjes te dragen met dunnen bandjes. Leuk onder een dunne vest of een gehaakt mouwloos vestje. Alleen heb je altijd problemen met deze goed op te vouwen. Altijd piept er wel een bandje tussenuit en krijg je ze nooit goed recht opgevouwen. Hier heb ik een super handige tip voor!

Het enige wat je ervoor nodig hebt is een kledinghanger en een set douchegordijn ringen. Douchegordijn ringen zijn van die plastic ringen waarmee je een douchegordijn ophangt.
De douchegordijn ringen doe je om de kledinghanger. Vervolgens hang je je hemdjes aan de bandjes op. Zo heb je al je hemdjes op een plek overzichtelijk bij elkaar hangen en je hebt geen gedoe met het opvouwen ervan. Daarnaast bespaart het ook nog eens ruimte in je kledingkast. 

Zo zie je maar weer hoe simpel ergens een oplossing voor gevonden is! En hoe multifunctioneel je producten kunt gebruiken.Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!