Doorgaan naar hoofdcontent

Tip - hemdjes ordenen

Nu het volop zomer is vind ik het zelf altijd erg fijn om hemdjes te dragen met dunnen bandjes. Leuk onder een dunne vest of een gehaakt mouwloos vestje. Alleen heb je altijd problemen met deze goed op te vouwen. Altijd piept er wel een bandje tussenuit en krijg je ze nooit goed recht opgevouwen. Hier heb ik een super handige tip voor!

Het enige wat je ervoor nodig hebt is een kledinghanger en een set douchegordijn ringen. Douchegordijn ringen zijn van die plastic ringen waarmee je een douchegordijn ophangt.
De douchegordijn ringen doe je om de kledinghanger. Vervolgens hang je je hemdjes aan de bandjes op. Zo heb je al je hemdjes op een plek overzichtelijk bij elkaar hangen en je hebt geen gedoe met het opvouwen ervan. Daarnaast bespaart het ook nog eens ruimte in je kledingkast. 

Zo zie je maar weer hoe simpel ergens een oplossing voor gevonden is! En hoe multifunctioneel je producten kunt gebruiken.Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?