Doorgaan naar hoofdcontent

Tip - hemdjes ordenen

Nu het volop zomer is vind ik het zelf altijd erg fijn om hemdjes te dragen met dunnen bandjes. Leuk onder een dunne vest of een gehaakt mouwloos vestje. Alleen heb je altijd problemen met deze goed op te vouwen. Altijd piept er wel een bandje tussenuit en krijg je ze nooit goed recht opgevouwen. Hier heb ik een super handige tip voor!

Het enige wat je ervoor nodig hebt is een kledinghanger en een set douchegordijn ringen. Douchegordijn ringen zijn van die plastic ringen waarmee je een douchegordijn ophangt.
De douchegordijn ringen doe je om de kledinghanger. Vervolgens hang je je hemdjes aan de bandjes op. Zo heb je al je hemdjes op een plek overzichtelijk bij elkaar hangen en je hebt geen gedoe met het opvouwen ervan. Daarnaast bespaart het ook nog eens ruimte in je kledingkast. 

Zo zie je maar weer hoe simpel ergens een oplossing voor gevonden is! En hoe multifunctioneel je producten kunt gebruiken.Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.