Doorgaan naar hoofdcontent

Tip - hemdjes ordenen

Nu het volop zomer is vind ik het zelf altijd erg fijn om hemdjes te dragen met dunnen bandjes. Leuk onder een dunne vest of een gehaakt mouwloos vestje. Alleen heb je altijd problemen met deze goed op te vouwen. Altijd piept er wel een bandje tussenuit en krijg je ze nooit goed recht opgevouwen. Hier heb ik een super handige tip voor!

Het enige wat je ervoor nodig hebt is een kledinghanger en een set douchegordijn ringen. Douchegordijn ringen zijn van die plastic ringen waarmee je een douchegordijn ophangt.
De douchegordijn ringen doe je om de kledinghanger. Vervolgens hang je je hemdjes aan de bandjes op. Zo heb je al je hemdjes op een plek overzichtelijk bij elkaar hangen en je hebt geen gedoe met het opvouwen ervan. Daarnaast bespaart het ook nog eens ruimte in je kledingkast. 

Zo zie je maar weer hoe simpel ergens een oplossing voor gevonden is! En hoe multifunctioneel je producten kunt gebruiken.Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Waarom het leuk is dat de zomer voorbij is...

Yes, de zomer is eindelijk voorbij. De herfst is mijn favoriete seizoen, op de winter na dan. Heerlijk weer de herfst en straks de winter. En omdat ik er zo blij mee ben, maar waarschijnlijk sommigen van jullie niet, een aantal redenen waarom het leuk is dat de zomer voorbij is!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!