Doorgaan naar hoofdcontent

Doneer voor een rolstoelbus voor Roxanne

Help mee om voor Roxanne (4 jaar) een rolstoelbus bij elkaar te sparen. Deze lieve, vrolijke en spontane meid heeft een mutatie in het H3F3A gen. Dit wordt beschouwt als een waarschijnlijke verklaring voor de de complexe problematiek. Zoals o.a. ernstige epilepsie, ademstilstanden, hartstilstanden slikproblemen, darmproblematiek enz. Om deze redenen is een rolstoelbus dan ook een absolute uitkomst! Roxanne moet hiervoor dan ook regelmatig naar het ziekenhuis voor afspraken zoals naar de uroloog, stomaverpleegkundige, chirurg enz. En omdat Roxanne niet kan lopen of staan is een rolstoelbus een ontzettende uitkomst! Ook om hiermee naar de speciale school te gaan, waar ze sinds kort opzit. In de rolstoelbus kunnen dan ook al de verzorgingsspullen mee zoals zuurstofflessen, ambuballon, medicatie, zuurstofmaskers, stomaverzorging enz.! En met deze rolstoelbus kan ze samen met haar ouders en broertjes Giovanni (8 jaar) en Jeremy (13 jaar) activiteiten en uitjes op de juist manier door laten gaan.

 

Help dus nu mee om deze droom in vervulling te laten gaan!
Het zou prachtig zijn als jullie het zouden willen steunen met een bedrag, hoe klein deze ook is.Alle kleine beetjes helpen, bedankt!! Doneren kan door hier te klikken! Je kan heel makkelijk doneren via iDeal!

Mochten jullie je afvragen hoe ik Roxanne en haar ouders en broertjes ken, haar vader is de glazenwasser bij mij in het flat. Haar moeder helpt dan ook altijd mee en daar maken wij altijd een gezellig praatje mee. En geloof mij Roxanne is een lieve, vrolijke en spontane meid, die ondanks alles wat ze meemaakt een echt vechtertje is. Als je Roxanne ziet wordt je spontaan vrolijk.Willen jullie dan ook a.u.b iets doneren, want ze verdienen dit echt! Ik zou jullie dan ook heel dankbaar zijn als jullie zouden willen doneren ,want er is in totaal €40.000 nodig voor de rolstoelbus!

 

Doneren kan op Dream or Donate!
Klik op de knop doneren, deze staat links onder, en vervolgens kan uit verschillende manieren van betalen. Zowel bankoverschrijving als iDeal en PayPal! Heel eenvoudig dus!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?