Doorgaan naar hoofdcontent

Een berichtje van de moeder van Roxanne

Lieve mensen... ik ben de moeder van roxanne waar marjolein zojuist het artikel over heeft geplaats voor onze dream or donate ! Ik wil u vragen of u allen misschien een kleine bijdrage kunt doen zodat wij onze roxanne op een prettige manier kunnen blijven vervoeren !!
 
U kunt het overmaken via dream or donate en dan klikken op doneren .. en dan wijst het vanzelf .. ook al is de bijdrage zo klein zijn u zeer zeer dankbaar !! Hoop op jullie medewerking ,, met heel heel veel liefde en kusjes van ons

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?