Vernieuwd Youtube kanaal!

Inmiddels zit ik alweer een tijd op youtube, vijf jaar om precies te zijn. Mijn youtube kanaal begon ik iets later dan mijn blog. Op 14 December 2011 plaatste ik mijn eerste video. Nu, vijf jaar later, vond ik dat het tijd was voor verandering. En heb ik besloten om mijn youtube kanaal in een nieuw jasje te steken.

De laatste tijd plaatste ik op mijn kanaal ook veel andere video's, die eigenlijk niets meer met mijn blog te maken hadden. Zoals bijv. mijn dierentuin vlog en reborn video's. Ik merkte ook aan mijzelf dat ik mijn youtube kanaal steeds minder goed vond passen bij de video's die ik maakte. Ik maak nog steeds beauty video's e.d, maar ook veel meer andere video's tegenwoordig. Daarom zat ik al een tijd met het idee om mijn youtube kanaal los te koppelen van mijn blog en het een eigen naam te geven. En vandaag is het dan zover. Mijn youtube kanaal heeft nu een eigen naam en is een op zichzelf staand kanaal. En dus niet meer aan mijn blog gekoppeld is.

 
De nieuwe naam van mijn youtube kanaal is Simply My Life. Een eenvoudige naam, maar ik heb dan ook geen youtube kanaal en video's met teveel poespas en alles. Ik heb er een soort van persoonlijk kanaal van gemaakt, gewoon en simpel, iets dat perfect bij mij past. Ik hoef helemaal niet zoveel opsmuk wat je weleens op andere youtube kanalen ziet. Voor mij werkt dit prima. Net zoals de nieuwe naam al zegt ''gewoon mijn leven'' Niets meer en niets minder.

 
Over de nieuwe banner en kanaalpictogram ben ik ook zeer tevreden. Deze heb ik gemaakt via deze site. Dit werkt echt heel erg fijn en en je kan er mooie banners mee maken voor je youtube kanaal. Wel moet ik hier en daar nog wat dingen aanpassen. Zoals bijv. een nieuwe kanaaltrailer. Hier ben ik nog mee bezig. Ik wil deze nu heel anders maken dan dat ik die eerst altijd op mijn youtube kanaal had staan. Alleen weet ik nog niet precies hoe ik dit ga doen.


 
Dus nog wel wat dingetjes waar wat aan gesleuteld moet worden, maar voor het overgrote deel is mijn vernieuwde youtube kanaal klaar! Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen en nu mijn youtube kanaal los heb staan van mijn blog.


Reacties

Populaire posts