Andere blognaam of over naar youtube

Afbeeldingsresultaat voor changes
Op woensdag 10 Januari postte ik al een blog post over dat er een aantal veranderingen aan zaten te komen voor zowel mijn blog als mijn youtube kanaal. En vandaag is dan de grote dag. Vandaag vertel ik jullie wat er gaat gebeuren. Ga ik over naar youtube of krijgt mijn blog een andere naam?

Misschien was het jullie al opgevallen dat er na de jaarwisseling niet veel artikelen meer online kwamen. Dit had te maken met de voorbereidingen die ik aan het maken was. Want zoals de afbeelding al zegt, het is tijd voor verandering. En dat houdt in dat ik stop met bloggen!

WAT! Stopt Live, Life and Dream?

Ja, zoals jullie mijn blog al zes jaar kennen stopt deze. Ik heb er begin vorig jaar ook al eens een artikel over geschreven, maar toen besloot ik toch nog maar door te gaan. Maar ondertussen bleef ik twijfelen of ik daar wel goed aan deed. Ik merkte dat ik het steeds leuker vond om video's te maken en ik steeds meer koos om een video te maken dan een artikel. En als ik al eens koos om een artikel te maken, dan was ik altijd blij als ik klaar was met het artikel.

Wat ik ook merkte, is dat ik het bloggen in zijn geheel niet meer zo leuk vond. Wat ik leuk vond aan het typen van artikelen, is inmiddels stukken minder geworden. Als ik nu een artikel verzin om te maken, bedenk ik altijd dat ik daar ook een video over kan maken. Dus zoals jullie wel merken is mijn interesse verschoven van artikelen typen naar video's maken. De laatste paar reviews waren ook unboxings en first impressions. En geen getypte artikelen meer.

Ik heb nu al bijna anderhalf jaar zitten twijfelen of ik de knoop moest doorhakken en gewoon over moest stappen naar youtube. En begin dit jaar besloot ik het er gewoon op te wagen. Wel blijft mijn blog gewoon bestaan. Want misschien wil ik ooit de draad weer oppakken met bloggen. Maar voor nu over naar mijn kanaal Simply My Life op youtube!

Reacties

Populaire posts