Essence trend edition Ticket to Paradise

Een vliegticket naar het zomers paradijs.. Wie wil dat nou niet? Essence neemt ons mee naar tropische eilanden en azuurblauwe zeeën. 

Oogschaduw in een potje EUR 2,89
Deze jelly oogschaduw laat jouw ogen stralen, drie kleuren die bij elke oogkleur mooi zullen staan, helemaal in combinatie met een zomers tintje!

01 Dive with me to the island, 02 Deep Sea Baby, 03 tropical heat
Lipgloss EUR 1,99


01 Sun said red, 02 my treasure island & 03 dive with me to the island
Lipliner EUR 1,39
Wil je dat je lippen de hele dag een kleurtje houden? Dan zijn deze lipliners zeker iets voor jou. Kleur de hele lippen in met de lipliner en ga er vervolgens met een gloss of lipstick overheen hierdoor blijft de kleur langer op je lippen zitten en kun je met een gerust hart van de zon genieten.

01 Sun Said Red & 02 My treasure Island
Nagellak EUR 1,89


01 Dive with me to the island, 02 tropical heat, 03 Sun said red & 04 my treasure island
Shimmer Powder EUR 2,99
Deze shimmer powder kun je heel lichtjes over je hele gezicht aanbrengen maar ook als highlighter op de jukbeenderen gebruiken.

01 tropical heat
Haar mascara EUR 2,99
De kleurtjes in je haren zijn weer helemaal terug, wil je tijdelijk een kleurtje in je haren dan kan dat met deze mascara's die speciaal voor je haar zijn. Je wast ze er gemakkelijk uit dus ze zijn ideaal voor een dagje zonnen. Je kunt er ook een leuk ombre effect mee maken door ze alleen in je punten aan te brengen.

01 rumble in the jungle & 02 dive with me to the island
De Essence Ticket to Paradise collectie ligt vanaf half juni 2013 in de winkels en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Belgie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?