Doorgaan naar hoofdcontent

Stash: mini nagellakjes

Naast dat ik in mijn nagellak stash veel fullsize lakjes heb, heb ik ook een aantal mini lakjes.
Deze bewaar ik in een apart bakje, omdat de flesjes te klein zijn om tussen de grote flesjes te zetten en ik ze anders over het hoofd zou zien.
Of in dit geval over de flesjes ;)
Ik had mijn mini lakjes nog nooit laten zien, dus vandaag een filmpje met mijn mini lakjes stash.
Veel kijkplezier!Edit: Ik heb nu de optie gevonden op mijn camera hoe ik tijdens het filmen ook de tekst duidelijk in beeld krijg.
Ik vind dat het nu veel beter te zien is.
De tekst dus maar ook de lakjes zelf.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?