Doorgaan naar hoofdcontent

Tip!! Goede witte nagellak!!

Vandaag heb ik voor jullie de tip voor witte nagellak.
Namelijk de witte lakjes uit de Essence LE Hup Holland Hup.


Een goed witte nagellak is altijd maar lastig te vinden.
Vaak zijn de witte nagellakjes die je tegenkomt vaak met parelmoer finish, shimmer of niet goed dekkend.
Of je vindt een die wel goed dekt, zoals de witte nagellak van MAX ( Action ), maar die vervolgens na twee dagen al chipt.

Maar Essence heeft nu een LE waar een witte nagellak in zit die erg fijn lakt, goed dekt en ook nog eens een redelijk aantal dagen goed blijft zitten.
Wel een minpuntje en dat is dat het een limited edition is en dus op=op is.
Dus mocht je nog in de buurt komen van een essence schap dan kan ik je zeker de witte LE nagellak aanraden! 
Zelf heb ik er een paar als back-up meegenomen, want deze witte lakjes komen pas weer over 4 jaar ( bij het volgende WK ) in een LE.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?