Doorgaan naar hoofdcontent

Tip!! Goede witte nagellak!!

Vandaag heb ik voor jullie de tip voor witte nagellak.
Namelijk de witte lakjes uit de Essence LE Hup Holland Hup.


Een goed witte nagellak is altijd maar lastig te vinden.
Vaak zijn de witte nagellakjes die je tegenkomt vaak met parelmoer finish, shimmer of niet goed dekkend.
Of je vindt een die wel goed dekt, zoals de witte nagellak van MAX ( Action ), maar die vervolgens na twee dagen al chipt.

Maar Essence heeft nu een LE waar een witte nagellak in zit die erg fijn lakt, goed dekt en ook nog eens een redelijk aantal dagen goed blijft zitten.
Wel een minpuntje en dat is dat het een limited edition is en dus op=op is.
Dus mocht je nog in de buurt komen van een essence schap dan kan ik je zeker de witte LE nagellak aanraden! 
Zelf heb ik er een paar als back-up meegenomen, want deze witte lakjes komen pas weer over 4 jaar ( bij het volgende WK ) in een LE.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.