Doorgaan naar hoofdcontent

Picture Moments Augustus 2014

Een dagje later dan normaal, maar alsnog de Picture Moments van Augustus.
Deze keer minder foto's dan normaal in dit artikel staan, wegens persoonlijke omstandigheden die verre van leuk waren en mijn hoofd er totaal niet naar stond om foto's te maken.
Maar de foto's die ik wel heb gemaakt laat ik hier zien.
Kijk mee naar de foto's van de maand Augustus!


 Op de veranda had ik een bakje staan met zelfgekweekte klaprozen. Zijn best aparte bloemen. * Erg lekker zijn deze caramac repen, en een goed alternatief als je zoals niet tegen chocolade kan.

 
 Een tijdje geleden zag ik deze vlinder op de veranda zitten in de ochtend. Hier zat de vlinder op de bel. * Regenbogen vindt ik altijd erg mooi.

 
Van de vlinder maakte ik nog een aantal close-up foto's toen deze op een plant was gaan zitten. Hoewel ik eerder vlinders een beetje enge beestje vond, moet ik hier nu toch op terug komen.
Ze zien er toch wel erg mooi uit en vlinders hebben ook een mooie betekenis.
Deze symboliseren namelijk de ziel of de vlucht van de ziel.
Toch wel erg mooi.

 
 Zelf vindt ik dit wel de mooiste foto. En tja, sommige omstandigheden maken nu eenmaal dat je anders tegen dingen in het leven aan gaat kijken. Zo ook tegen vlinders. Door de omstandigheden heb ik van vlinders toch wel een heel ander beeld gekregen. En vindt ik ze nu toch wel iets moois hebben.

Hoop dat jullie het toch nog een leuke Picture Moments vonden!

-Over bovengenoemde omstandigheden wijdt ik liever niet verder uit, deze zijn nogal vrij persoonlijk. En heb ik ook liever niet op het internet staan. Ik denk dat jullie het wel deels zullen begrijpen door mijn omschrijving van de vlinder en wat deze voor betekenis heeft. Ik ga het er dus ook verder niet over hebben. Bedankt voor jullie begrip hiervoor!! Waardeer ik echt!!-

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?