Doorgaan naar hoofdcontent

DIY tip - enveloppen versieren

cute pencil envelopes ༺✿Teresa Restegui http://www.pinterest.com/teretegui/✿༻:


Iemand een leuk kaartje of een ander kleinigheidje sturen is altijd leuk om te sturen. En natuurlijk helemaal om te ontvangen. Zo kan je een heel persoonlijk kaartje maken voor diegene door deze zelf te maken. Maar wat je ook kan doen is de envelop decoreren of zelf maken met een mal. Dit maakt het kaartje helemaal persoonlijk en origineel. Op pinterest ging ik op zoek naar een aantal leuke DIY ideeën om je enveloppen mee te decoreren.
Dingen die ik zelf erg leuk vind om enveloppen mee te decoreren  zijn:

  • stickers
  • washi tape
  • etiketten
  • stiften
  • fineliners
Eigenlijk kan je met heel veel dingen je enveloppen decoreren, zolang je er maar wel erg in hebt dat de kaarten nog met de post mee moeten. Zorg er dus voor dat deze nog door de brievenbus past en hou er ook rekening mee dat je alles op je envelop goed bevestigt, zodat het niet tijdens het versturen los laat.

Happy mail. Visit www.JosCards.co.uk for beautiful Phoenix Trading stationery, delivered direct to your door.:

Confetti stamped envelope. Fun to send a birthday card in.:

Use watercolors to brighten up the mundane.:
Cheap DIY Washi Tape Card Ideas by DIY Ready at  http://diyready.com/100-creative-ways-to-use-washi-tape/:

I like the colorful background which give me some inspiration to make my own mail art about The Carnival of Venice.:

Creative envelope. little red moose: incoming // utter perfection #snailmail #happymail #mailart:


En zo zijn er nog veel meer leuke DIY ideeen te vinden op pinterest om je enveloppen te decoreren. Je kan het zo vrolijk en kleurrijk maken als je zelf wil. Of je houdt het simpel.

Wat vind jij? Stuur je liever een gekochte kaart en basic envelop of maak je een eigen kaart en bijpassende envelop?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?