Praktische herfst tips

Afbeeldingsresultaat voor autumn

De herfst is net als de winter een prachtig seizoen. Tenminste, naar mijn mening. Wel is het kouder en ook weer sneller donker. En niet te vergeten, de herfststormen. Dit hoort allemaal bij de herfst. En om het dan toch zo fijn mogelijk te maken, deel ik een aantal praktische herfst tips!

 • In de herfst regent het nogal veel. En dan kan het voorkomen dat je met natte sokken krijgt. Neem daarom altijd een paar droge sokken mee. Want van natte sokken krijg je het alleen maar kouder dan het al is.
 • Mocht je natte sokken hebben en je komt net thuis, doe dan gelijk je sokken uit. Trek sloffen aan of droge sokken. En als je je sloffen of sokken even op een warme radiator hangt en ze dan aantrekt heb je gelijk warme voeten. Ook een tip om te doen als je nog naar buiten moet.
   
 • De vorige tip kan je natuurlijk ook toepassen op een sjaal en handschoenen.
   
 • Neem altijd een klein parapluutje mee in je tas. Je weet immers maar nooit wanneer het ineens kan gaan regenen. Een wegwerp poncho kan ook heel handig zijn. En als je deze laat drogen kan je deze best nog een paar keer gebruiken.
   
 •  Gebruik vaseline op je lippen of als een dun laagje op je gezicht als er een gure wind staat. Hierdoor droogt je huid niet uit.

Reacties

Populaire posts