Doorgaan naar hoofdcontent

Praktische herfst tips

Afbeeldingsresultaat voor autumn

De herfst is net als de winter een prachtig seizoen. Tenminste, naar mijn mening. Wel is het kouder en ook weer sneller donker. En niet te vergeten, de herfststormen. Dit hoort allemaal bij de herfst. En om het dan toch zo fijn mogelijk te maken, deel ik een aantal praktische herfst tips!

 • In de herfst regent het nogal veel. En dan kan het voorkomen dat je met natte sokken krijgt. Neem daarom altijd een paar droge sokken mee. Want van natte sokken krijg je het alleen maar kouder dan het al is.
 • Mocht je natte sokken hebben en je komt net thuis, doe dan gelijk je sokken uit. Trek sloffen aan of droge sokken. En als je je sloffen of sokken even op een warme radiator hangt en ze dan aantrekt heb je gelijk warme voeten. Ook een tip om te doen als je nog naar buiten moet.
   
 • De vorige tip kan je natuurlijk ook toepassen op een sjaal en handschoenen.
   
 • Neem altijd een klein parapluutje mee in je tas. Je weet immers maar nooit wanneer het ineens kan gaan regenen. Een wegwerp poncho kan ook heel handig zijn. En als je deze laat drogen kan je deze best nog een paar keer gebruiken.
   
 •  Gebruik vaseline op je lippen of als een dun laagje op je gezicht als er een gure wind staat. Hierdoor droogt je huid niet uit.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?