Kerstkrans ideeën


With only one week till Christmas, I wanted to share how to make a DIY ornament wreath to bring colour...
 Naast kerstbomen en kerstverlichting is er nog een ding dat zeker niet vergeten mag worden met de kerst. Namelijk de kerstkrans. Deze kan je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kan deze ook heel makkelijk, en vaak ook nog heel snel, zelf maken. En om alvast wat inspiratie op te doen om zelf een kerstkrans te maken, nam ik een kijkje op pinterest! Ik vond daar echt heel wat leuk ideeen voor het maken van een kerstkrans. Kijk snel mee!
Je hebt helemaal niet veel spullen nodig om een mooie kerstkrans te maken. Met een paar spullen kom je al een heel eind. Wat je echt als basismateriaal nodig hebt zijn:
  • een lijmpistool en lijmpatronen
  • sterk ijzerdraad dat door bloemisten wordt gebruikt
  • een krans (het fijnst werkt een strokrans, vind ikzelf)
  • En natuurlijk de decoraties die je wilt gebruiken in je krans
With only one week till Christmas, I wanted to share how to make a DIY ornament wreath to bring colour... 
Deze krans is heel eenvoudig te maken. Het enige wat je nodig hebt is een krans, een lijmpistool en een heleboel kerstballen.
 
Christmas Wreath Holiday Wreath Pine Cone Wreath by DyJoDesigns
Ook deze is zo eenvoudig als het maar zijn kan. Zelf vind ik de natuurlijke kleur van de dennenappels mooier, maar dit moet natuurlijk ieder voor zichzelf weten. Wat je nodig hebt is een krans, weer een lijmpistool en een heleboel dennenappels. Een lijmpistool is echt een musthave als je decoraties zoals een kerstkrans gaat maken.
 
 A personal favorite from my Etsy shop https://www.etsy.com/listing/488973943/christmas-wreath-cardinal-wreath-elegant
 Deze krans lijkt heel moeilijk, maar dit valt echt heel erg mee. Het is hier juist de bedoeling dat je in laagjes werkt. Dat is echt de tip bij een krans als deze. En hier komt ook weer een lijmpistool heel handig bij van pas.

 diy-simple-thrifty-let-it-snow-winter-wreath-tutorial-at-the-happy-housie
De meeste kransen zijn zo simpel om te maken als het maar kan. Zelfs degene die heel moeilijk lijken. En ja, ook bij deze is een lijmpistool handig. Dus dat hoef ik denk ik niet meer te zeggen.
 
 The Cotton Christmas Grapevine Wreath by BlueMountainBurlap
 Deze krans is vrij eenvoudig, maar juist dat maakt het ook een mooie krans. Zo zie je maar dat je krans heus niet helemaal over the top hoeft te zijn om er mooi uit te zien. Al hou ik wel van een glitter in een kerstkrans, maar dat is geheel persoonlijk.

 Rustic Christmas Wreath with Candy Cane by TheRustyHeart on Etsy
 Ook deze krans is eenvoudig.

 Kerst
 Voor deze krans maak je gebruik van ijzerdraad waar je de belletjes aanrijgt. Of je lijmt ze op een krans kan ook. 

Zelf een krans maken vind ik altijd leuker om te doen dan er een te kopen. Op pinterest kan je nog veel meer mooie voorbeelden vinden.

Reacties

Populaire posts