Recept: Gevulde eieren


Di's overheerlijke gevulde eieren
Vandaag weer een recept.
Deze keer een recept dat ook heel makkelijk voor de komende feestdagen te maken is en nog lekker ook.
Namelijk gevulde eieren.








Voor 24 gevulde eieren heb je nodig:
  • 12 eieren
  • Een paar flinke eetlepels mayonaise
  • Een halve theelepel mosterd
  • Een theelepel ketchup
  • Beetje zout
  • Beetje zwarte peper
  • Een paar takjes fijn gesneden peterselie

Kook de eieren in ongeveer 7 minuten hard en laat ze goed afkoelen in een schaal met koud water.
Snijdt ze als ze goed zijn afgekoeld in de lengte doormidden en haal het harde eigeel eruit.
Leg de witte halve eieren op een schoon bord en het eigeel in een apart schaaltje.
Voeg mayonaise, mosterd en ketchup toe aan het eigeel en prak het tot een zacht mengel.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Vul nu de halve eieren met het mengel van eigeel.
Leg op elk eitje een klein stukje peterselie voor de sier.
Laat de eieren ongeveer 10 minuten in de koelkast staan voordat je ze serveert.
Gevulde eieren 
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee