Recept Chocolade sinaasappeltaartjes
Vandaag een recept voor chocolade sinaasappeltaartjes.
Jammie!!
Lees verder voor het recept!
Ingrediënten
- 1 pak cakemix (450 g)
- 200 g boter
- 3 eieren
- 50 ml melk
- 100 g pure chocolade
- 75 ml slagroom (beker a 125 ml)
- 1 sinaasappel, geschild
- 2 el sinaasappelmarmelade
Voorbereiden
Cakemix mengen met boter, eieren en melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake goudbruin in een vierkante ovenschaal of een bakblik van 20x20 cm. Snijd de cake in 16 vierkanten en snijd ze overdwars door.
Bereiden
Smelt de chocolade met de slagroom samen in de magnetron (1 of 2 x 30 seconden op vol vermogen). Roer om tot het een gladde massa is. Snijd de sinaasappelpartjes tussen de vliezen uit. Strijk een laag sinaasappelmarmelade tussen twee stukken cake. Bestrijk het geheel met de gesmolten chocolade, garneer met de sinaasappel en de marmelade.
Reacties
Een reactie posten