Recept: witlof in ham en kaas

Vandaag heb ik weer eens voor jullie een recept.
Deze keer witlof ingerold in ham en kaas.
Lees verder om te zien hoe je dit maakt.



 Wat heb je nodig:

  • Ongesneden & gekookte witlof
  • Ham en kaas

 En een bakje/zakje met geraspte kaas.
 Kook de witlof in z'n geheel totdat deze gaar zijn.
 Laat deze vervolgens uitlekken en wat afkoelen in een vergiet.
 Leg op een plankje een plakje ham.
 Haal van de kaas de zwoerd/korst eraf.
 Leg de plak kaas op het plakje ham.
 Leg aan de zijkant een hele gekookte witlof.
 Rol dit vervolgens in in de ham en kaas.
 Ingerold.
 Zet dit vast met een sateprikker, zodat het niet loslaat.
Leg dit alles in een ovenschaal en doe hier de geraspte kaas overheen.
Doe dit vervolgens een kwartier in de oven/magnetron.
En smullen maar!!




Reacties

  1. Witlof! <3
    Alleen dan zonder ham, want ik ben vegetariër! Haha...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dit is zooooo lekker! ik heb op vakantie steeds meloen met ham op, lekker fris!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee