Puree voor het kerstdiner
Een van de makkelijkste en snelste gerechten is puree. Makkelijk voor als je even niet weet wat je bij de rest van je kerstdiner wilt eten bijvoorbeeld. Nu kan je kiezen voor de standaard puree van aardappels, maar je kan met puree ontzettend veel variaties maken. Lekker voor bij de rest van je kerstdiner!
Je kan dus van zowel groentes als van aardappels puree maken. En dit smaakt bij veel gerechten lekker.
Mijn ideeën voor variaties op puree:
- Stamp eens in plaats van gewone aardappels, zoete aardappels tot puree. Voeg hier nog wat bieslook aan toe voor extra smaak.
- Ook een puree van groentes kan lekker zijn. Zo kan je ook pastinaak tot puree maken en voor extra smaak nootmuskaat en wat zeezout aan toevoegen.
- Zelf vind ik de variant van de gewone aardappel puree met kaas erin erg lekker. Heel simpel, je stampt gewone aardappels tot puree en voegt er geraspte kaas aan toe. Erg lekker met bijv. Old Amsterdam kaas.
Reacties
Een reactie posten