Boekreview - Little Yoga kaartenset


Dat kinderen veel energie hebben is iets dat iedereen van ona wel zal weten. Ze springen en rennen wat af. Maar net zoals bij volwassenen is het ook voor kinderen belangrijk om rust momenten te hebben. Yoga is al heel erg populair, maar ook yoga voor kinderen wordt steeds populairder. En met de Little Yoga kaartenset kan je zelf met je kinderen thuis heel makkelijk yoga doen!

De Little Yoga kaartenset zit in een stevige karton box die erg leul geïllustreerd is met twee kinderfiguurtjes die aan yoga doen. Dit ziet er al heel leuk uit, ook voor kinderen.

De box opent heel makkelijk aan de bovenkant. In de box zitten 50 kaarten met daarop yoga oefeningen. Ook zit er een boekje bij waarin verschillende flows staan. Dit zijn series van yoga oefeningen. Bijv. vijf verschillende yoga houdingen.

Dit zijn voorbeelden van twee verschillende flows. Dit zijn verschillende oefeningen van verschillende yogakaarten. In het boekje staat duidelijk omschreven waarvoor de verschillende flows zijn. Ook os het heel makkelijk om de juiste yoga kaarten bik de flows te zoeken door de duidelijk afbeeldingen die bij de flows staan. Dezelfde afbeeldingen staan namelijk ook op de yoga kaarten.

De 50 yoga kaarten zijn stevig en ook een redelijk groor formaat. Hierdoor zijn ze kwalitatief erg goed en zijn de afbeeldingen ook goed zichtbaar om samen met je kind of kinderen te doen.

De illustraties op de kaarten en in het boek zijn mooi gemaakt. Ook is voor kinderen zo heel makkelijk te zien hoe ze de yoga houding moeten doen.

Op de achterzijde staat een duidelijke en begrijpelijke uitleg voor de oefening. Afhankelijk van de leeftijd van het kind kan deze het ook zelf lezen. En anders is de uileg ook heel makkelijk uit te leggen aan je kind.

De Little Yoga kaartenset kost €16.99
ISBN 978 94 013 0454 2

Ik ben zelf erg te spreken over de Little Yoga kaartenset en vind dit een echte aanrader. Ook leuk om cadeau te geven.



Deze review bevat producten die ik toegestuurd heb gekregen. Dit is geenszins van invloed op mijn mening.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?