Doorgaan naar hoofdcontent

Muziek filmpje : Get it right - Glee


Zelf volg ik niet de serie van Glee op televisie, maar ik kwam dit nummer een keer tegen op youtube en vond dit wel een mooi nummer.
Wat er in het nummer gezongen wordt is echt de waarheid vind ik.
Iedereen heeft het wel eens moeilijk maar je moet dan toch doorgaan.
En niet voor de situatie weg lopen, omdat je deze toch niet kan ontlopen.
Want het heeft echt geen zin om het op te geven, al is gewoon doorgaan soms wel makkelijker gezegd dan gedaan.
Ook al is het nog zo moeilijk voor je, schouders recht en hoofd omhoog en er gewoon weer voor gaan!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?