Essence LE Vampire's Love

 

Vanaf november 2011 is deze lijn tijdelijk te koop bij het Kruidvat en vandaag geef ik jullie alvast een voorproefje van de producten.






€ 3,79

Zes contrasterende kleuren zorgen voor magische en mysterieuze oogmake-up.
Essence heeft dit palette natuurlijk weer een leuke naam gegeven namelijk: 01 love at first bite. Zelf ben ik zeer benieuwd naar de kleur rechtsonder.


Zelf ben ik zeer benieuwd hoe dit product werkt, heb nog nooit iets als dit geprobeerd.
Je moet mascara aanbrengen, dan de poeder en daarover nog een laagje. Zou het echt voor lange wimpers zorgen, of richting de spinnenpoottrend van het najaar gaan?Verkrijgbaar in 01 eye need you voor € 2,99.

€ 1,99

De nieuwe lipstain voorziet je lippen van prachtige rode en roze tinten en blijft extreem lang zitten. Het is absoluut vlek-proof en zorgt dat jij een perfecte look hebt – voor de ultieme vampierverleiding! Verkrijgbaar in 01 bloody mary and 02 true love.

€2,49

De nieuwe blush in een vernieuwende gelachtige textuur is gemakkelijk aan te brengen en geeft je wangen een prachtige roze look. Het pompje is bijzonder praktisch voor als je onderweg bent! Verkrijgbaar in 01 bloody mary.

€ 2,99

De subtiele shimmer powder geeft je huid een prachtige gloed in het zonlicht én in het maanlicht. Verkrijgbaar 01 lil’vampire.

€ 1,79 per stuk.

Vijf mystieke nagellakkleuren met verschillende effecten. Verkrijgbaar in 01 gold old buffy, 02 into the dark, 03 true love, 04 the dawn is broken and 05 hunt me if you can.


Dit  najaar hangt een gloednieuwe mystieke verleiding in de lucht: deze Eau de Toilette met  een sensueel aroma maakt de vampire’s love act perfect en compleet! Prijs: € 6,99
essence “vampire’s love” is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat
in november 2011.

Als je iets van deze trendeditie wilt hebben in November, wees er dan snel bij, want op=op!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?