Doorgaan naar hoofdcontent

Essence Trendeditie 'Get BIG! Lashes'


Lange, mooie en spectaculaire wimpers.
Willen we dat niet allemaal?
Vanaf februari 2012 komt essence in de trend editie “get BIG! lashes” met drie nieuwe volumemascara’s.


essence get BIG! volume boost mascara (€2,29)
Volume, volume, volume! essence get BIG! volume boost mascara bevat diepzwarte pigmenten waarmee je een dramatische look creëert.
De haartjes van de megaborstel zouden zelfs de kleinste wimpers bereiken, waardoor elke afzonderlijke wimper wordt bedekt met een laagje mascara zonder dat de wimpers aan elkaar plakken of zwaar aanvoelen.
essence get BIG! volume boost mascara waterproof (€2,49)
De waterproof variant van de volume boost mascara.
Maar het borsteltje is anders…
essence get BIG! volume and curl mascara (€2,29)
Dankzij de speciale, gebogen borstel zouden de wimpers gekruld worden vanaf de wortel tot uiteinde – zelfs met slechts één applicatie.
Met flexibel borsteltje.


De essence trend edition “get BIG! Lashes” is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf februari 2012 en wordt opgenomen in het standaard assortiment in de lente/zomer van 2012.

Reacties

Populaire posts van deze blog

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Video - Halloween Roomtour 2017

Ook dit jaar deel ik met jullie mijn Halloween Roomtour! Dit jaar alleen ietsjes anders, namelijk in een diashow. Hopelijk vinden jullie het leuk om mijn Halloween roomtour te zien!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!