Doorgaan naar hoofdcontent

Essence Trendeditie 'Get BIG! Lashes'


Lange, mooie en spectaculaire wimpers.
Willen we dat niet allemaal?
Vanaf februari 2012 komt essence in de trend editie “get BIG! lashes” met drie nieuwe volumemascara’s.


essence get BIG! volume boost mascara (€2,29)
Volume, volume, volume! essence get BIG! volume boost mascara bevat diepzwarte pigmenten waarmee je een dramatische look creëert.
De haartjes van de megaborstel zouden zelfs de kleinste wimpers bereiken, waardoor elke afzonderlijke wimper wordt bedekt met een laagje mascara zonder dat de wimpers aan elkaar plakken of zwaar aanvoelen.
essence get BIG! volume boost mascara waterproof (€2,49)
De waterproof variant van de volume boost mascara.
Maar het borsteltje is anders…
essence get BIG! volume and curl mascara (€2,29)
Dankzij de speciale, gebogen borstel zouden de wimpers gekruld worden vanaf de wortel tot uiteinde – zelfs met slechts één applicatie.
Met flexibel borsteltje.


De essence trend edition “get BIG! Lashes” is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf februari 2012 en wordt opgenomen in het standaard assortiment in de lente/zomer van 2012.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.