Doorgaan naar hoofdcontent

Essence Trendeditie 'Get BIG! Lashes'


Lange, mooie en spectaculaire wimpers.
Willen we dat niet allemaal?
Vanaf februari 2012 komt essence in de trend editie “get BIG! lashes” met drie nieuwe volumemascara’s.


essence get BIG! volume boost mascara (€2,29)
Volume, volume, volume! essence get BIG! volume boost mascara bevat diepzwarte pigmenten waarmee je een dramatische look creëert.
De haartjes van de megaborstel zouden zelfs de kleinste wimpers bereiken, waardoor elke afzonderlijke wimper wordt bedekt met een laagje mascara zonder dat de wimpers aan elkaar plakken of zwaar aanvoelen.
essence get BIG! volume boost mascara waterproof (€2,49)
De waterproof variant van de volume boost mascara.
Maar het borsteltje is anders…
essence get BIG! volume and curl mascara (€2,29)
Dankzij de speciale, gebogen borstel zouden de wimpers gekruld worden vanaf de wortel tot uiteinde – zelfs met slechts één applicatie.
Met flexibel borsteltje.


De essence trend edition “get BIG! Lashes” is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf februari 2012 en wordt opgenomen in het standaard assortiment in de lente/zomer van 2012.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!