Doorgaan naar hoofdcontent

Essence Trendeditie 'Get BIG! Lashes'


Lange, mooie en spectaculaire wimpers.
Willen we dat niet allemaal?
Vanaf februari 2012 komt essence in de trend editie “get BIG! lashes” met drie nieuwe volumemascara’s.


essence get BIG! volume boost mascara (€2,29)
Volume, volume, volume! essence get BIG! volume boost mascara bevat diepzwarte pigmenten waarmee je een dramatische look creëert.
De haartjes van de megaborstel zouden zelfs de kleinste wimpers bereiken, waardoor elke afzonderlijke wimper wordt bedekt met een laagje mascara zonder dat de wimpers aan elkaar plakken of zwaar aanvoelen.
essence get BIG! volume boost mascara waterproof (€2,49)
De waterproof variant van de volume boost mascara.
Maar het borsteltje is anders…
essence get BIG! volume and curl mascara (€2,29)
Dankzij de speciale, gebogen borstel zouden de wimpers gekruld worden vanaf de wortel tot uiteinde – zelfs met slechts één applicatie.
Met flexibel borsteltje.


De essence trend edition “get BIG! Lashes” is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf februari 2012 en wordt opgenomen in het standaard assortiment in de lente/zomer van 2012.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Kerstkrans ideeën

Naast kerstbomen en kerstverlichting is er nog een ding dat zeker niet vergeten mag worden met de kerst. Namelijk de kerstkrans. Deze kan je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kan deze ook heel makkelijk, en vaak ook nog heel snel, zelf maken. En om alvast wat inspiratie op te doen om zelf een kerstkrans te maken, nam ik een kijkje op pinterest! Ik vond daar echt heel wat leuk ideeen voor het maken van een kerstkrans. Kijk snel mee!
Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?