Doorgaan naar hoofdcontent

NOTD

Vanaf vandaag verschijnt er elke maand een NOTD op mijn blog.
NOTD = Nails Of The Day

Vandaag een groen met gouden glitters Notd.
 Opzich is dit best wel een leuke naillook, alleen is op de foto's niet zo mooi als wanneer je het in real life ziet.
Waarschijnlijk was deze naillook beter tot zijn recht gekomen in een filmpje.
Maar goed, wellicht maak ik volgende keer een filmpje!
Dit is al eeen wat oudere naillook die ik nog in een map had staan.

Nu weer terug naar de NOTD.
De kleuren die ik heb gebruikt zijn: een donkergroen lakje van de essence return to paradise trendeditie en een goud glitterlakje van de essence colour&go lijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?