Doorgaan naar hoofdcontent

Valentijn bij Nivea


Speciaal voor Valentijnsdag komt Nivea met het Valentijn Crème Blik

Liefde is twee keer zo leuk als je het deelt, want liefde is belangrijk voor iedereen.
Elk jaar, op 14 februari, vieren miljoenen mensen over de hele wereld Valentijnsdag.
Ze geven op die dag een klein symbool van hun liefde aan diegene van wie ze houden. NIVEA komt in 2012 met speciale ‘limited edition’ Valentijn blikken van de bekende sneeuwwitte crème.
De geschenkeditie van het blik is een liefdevol gebaar voor je geliefde, vrienden of familie, om te laten zien dat je om hem of haar geeft.


Van halverwege januari tot eind februari vervangt de speciale limited Valentijnsdag editie blik het gebruikelijke effen blauwe blik (150 ml) tijdelijk in de winkels*.
De drie verschillende blikken zijn voorzien van emoticon tekeningetjes met bloemetjes, hartjes en sterretjes.
Ze brengen een boodschap over van de gever zoals; ‘Ik vind jou leuk’, ‘Ik wil graag dromen met jou’, en ‘Ik hou van jou’.
De drie edities van het blik geven allemaal een uniek aspect van liefde weer.
Ze zijn slechts tijdens een beperkte periode verkrijgbaar en op die manier zijn de blikken echte collectors items.
Het NIVEA Valentijn Crème Blik past precies bij de waarden waar NIVEA voor staat: liefde, familie en zorgen voor elkaar.

De drie verschillende blikken:


De consumentenadviesprijs van het NIVEA Valentijn Crème Blik (150ml) is: € 2,59.


Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!