Doorgaan naar hoofdcontent

Valentijn bij Nivea


Speciaal voor Valentijnsdag komt Nivea met het Valentijn Crème Blik

Liefde is twee keer zo leuk als je het deelt, want liefde is belangrijk voor iedereen.
Elk jaar, op 14 februari, vieren miljoenen mensen over de hele wereld Valentijnsdag.
Ze geven op die dag een klein symbool van hun liefde aan diegene van wie ze houden. NIVEA komt in 2012 met speciale ‘limited edition’ Valentijn blikken van de bekende sneeuwwitte crème.
De geschenkeditie van het blik is een liefdevol gebaar voor je geliefde, vrienden of familie, om te laten zien dat je om hem of haar geeft.


Van halverwege januari tot eind februari vervangt de speciale limited Valentijnsdag editie blik het gebruikelijke effen blauwe blik (150 ml) tijdelijk in de winkels*.
De drie verschillende blikken zijn voorzien van emoticon tekeningetjes met bloemetjes, hartjes en sterretjes.
Ze brengen een boodschap over van de gever zoals; ‘Ik vind jou leuk’, ‘Ik wil graag dromen met jou’, en ‘Ik hou van jou’.
De drie edities van het blik geven allemaal een uniek aspect van liefde weer.
Ze zijn slechts tijdens een beperkte periode verkrijgbaar en op die manier zijn de blikken echte collectors items.
Het NIVEA Valentijn Crème Blik past precies bij de waarden waar NIVEA voor staat: liefde, familie en zorgen voor elkaar.

De drie verschillende blikken:


De consumentenadviesprijs van het NIVEA Valentijn Crème Blik (150ml) is: € 2,59.


Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.