Doorgaan naar hoofdcontent

8x4 introducee​rt vier nieuwe lifestyle-​deodorants
 8x4 introduceert vier nieuwe lifestyle-deodorants
Brengt 8x4 the Beauty of the Beast in jou tot leven?

Baarn, 16 februari 2012 – 8x4 breidt haar lifestyle-deodorants uit met vier nieuwe geuren die aansluiten bij verschillende stemmingen op ieder moment van de dag: ‘Glam Up’ en ‘Beauty’ voor vrouwen en ‘Beast’ en ‘Urban Spirit’ voor mannen. Daarnaast heeft de gehele 8x4 lifestyle-range een nieuw design gekregen. De 8x4-collectie bestaat uit 17 verschillende deodorants, geïnspireerd op bekende geuren en elk met een geheel eigen stijl. Zo is er altijd een geur die perfect past bij jouw stijl of bij een specifiek moment.

Stijl & zekerheid
Voor jonge en actieve mensen is het belangrijk om hun eigen stijl of de stemming waarin zij op dat moment zijn tot uiting te brengen. Dit kan door de perfecte outfit, creatieve hairstyles, maar ook door het vinden van een matching geur. Ook de geur van een deodorant is daarin erg bepalend. De lifestyle- range van 8x4 bestaat uit 17 verschillende geuren, waardoor er altijd een geur is die past bij jouw stijl. Door het ‘Non stop fresh effect’ beschermt 8x4 deodorant bovendien de hele dag door. Deze formule geeft een onweerstaanbaar gevoel van frisheid door de combinatie van twee antibacteriële ingrediënten.

Unieke designs met fantastische geuren
8x4 combineert unieke designs met zeventien fantastische geuren. Het totaal vernieuwde design van de gehele range 8x4 past perfect bij de jonge en actieve levensstijl van de gebruikers van 8x4. De vier nieuwe geuren zijn: Glam Up en Beauty voor vrouwen en Beast en Urban Spirit voor mannen.


Glam Up: een typische frisse geur voor de glamour girl met stijl en klasse met een vrij fruitige Citrus topnoot en een hart van Jasmijn, Roos en Tunesische Sinaasappelbloesem. De basis bestaat uit witte Muskus en Patchouli.
Beauty: brengt de echte beauty in jou tot leven. Deze geur combineert Oosterse tonen met frisse vruchten- en bloemengeuren; Vanille en Sandelhout worden aangevuld met Orchidee en Jasmijn. De top bestaat uit frisse Mango en Cassisnoten.

Beast: laat het beest in mannen naar boven komen. 8x4 Beast heeft een krachtige, frisse en sensuele geur. Musk, Lavendel en Citrustonen worden aangevuld met Amber en Cederhout voor een verleidelijk resultaat.
Urban Spirit: past perfect bij de urban lifestyle. Deze spicy geur combineert Leer en Oosterse specerijen met Hout en Citrus. Het design van deze deodorant is exclusief ontworpen door Jackdaw.
 
Jackdaw designs
Het exclusieve design van Jackdaw maakt de Urban Spirit deodorant extra bijzonder. Jackdaw is een Britse grafisch kunstenaar alsook commerciële illustrator. Zijn art, een mix van expressionisme, handgetekende schetsen en fotografie, is te zien als een persoonlijke reflectie van de hedendaagse cultuur. Met behulp van moderne en opvallende kleuren heeft Jackdaw een bijzondere en onderscheidende twist gecreëerd voor deze nieuwe geur van 8x4.

De geuren zijn vanaf maart te koop.

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?