Doorgaan naar hoofdcontent

Nagellak trends voor de lente!Over twee maandjes is het alweer lente!
Tijd om je nagellakstash eens te her-evalueren (lees: lekker aanvullen), want deze lente zijn romige zoeten kleuren, sorbet- en pasteltinten in oranje, zachtgroen en lichtroze helemaal hot!Essie Navigate Her
Essie's Spring Collection is te koop vanaf februari en bevat 6 zoete of pastel kleurtjes die niet op je nagels mogen ontbreken!
Het gelijknamige pistache-kleurtje Navigate Her gaat een hit worden, let maar op!
Chanel
Chanel noemde het nagellaktrio voor komende lente toepasselijk April, May en June. Net als bij Essie weer fijne sorbet-achtige tinten, met de nadruk op de prachtige peachy-orange tint June.
En we weten dat Chanel trend setter is op gebied van nagellakkleuren, dus deze tinten (op dupes ervan) moet je zeker in huis hebben!
Ze verschijnen rond deze week in de winkels.O.P.I. Holland
Is het niet leuk dat O.P.I. een collectie heeft gewijd ons kikkerlandje?
En met 12 tinten geen kleintje ook.
In plaats van het voor de hand liggende rood-wit-blauw-oranje koos O.P.I. gelukkig voor mooiere tinten, geïnspireerd op o.a. van Gogh, haring en de wallen.
Onze windmolens inspireerden tot de kleur Thanks a WindMillion, wederom een mooie pistache tint, maar iets vergrijsder.
Er is ook weer een mini-pack met vier kleuren uit de collectie in kleiner formaat, voor €17,95. De collectie is te koop vanaf februari.
Catrice Nymphelia

Een nieuwe trend collectie van Catrice in de kleuren van een bosnimf.
Ook in deze collectie vind je pastelgroen, verzwakt oranje en lichtroze terug, maar dan aards in plaats van zoet.
Be Pool is de enige kleur die niet in het vaste assortiment komt, dus als je die mooi vindt: wees snel!
Te koop vanaf half februari.
Zoya True collection
Nog meer pastels!
Liefhebsters van zachte tinten kunnen ook bij Zoya hun hart ophalen bij de twee nudes en mintgroene tinten Cho, Farah en Bevin.
Wie iets meer durft gaat voor paars en blauw met Skylar, Tru en Lotus.
Dior
Tot slot nog twee tinten uit de Garden Party collectie van Dior: Waterlily en Forget-Me-Not.
De conclusie van dit artikel dat pistache-groen niet mag ontbreken in jouw collectie en dat je ook met zachtpaars helemaal goed zit komende lente!


Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!