Doorgaan naar hoofdcontent

Sprankelend de winter door met Etos bronzing powderEen mooie en stralende huid is de basis van elke look.
Tijdens de koude wintermaanden kan je wel wat hulp gebruiken om je huid er stralend uit te laten zien.
Met Etos Bronzing Powder geef je jouw gezicht in een handomdraai een gezonde en sprankelende teint, alsof je net hebt genoten van dat eerste voorjaarszonnetje.
De winter ziet er meteen een stuk zonniger uit!

Een natuurlijke gloed

Kan jouw huid in de winter wel een teint gebruiken?
Breng Etos Bronzing Powder aan langs je slapen en over je wangen.
Je huid krijgt hierdoor een zachte, natuurlijke gloed en de kleine schittering in de poeder laat je gezicht nog meer stralen.
Die sprankelende look creëer je op elk gewenst moment! Deze poeder is geschikt voor alle huidtypes.

Etos Bronzing Powder is vanaf 6 februari tijdelijk verkrijgbaar bij Etos voor € 5.99 (OP=OP). Actie: van 6 februari tot en met 4 maart met 25% korting dus voor € 4.49.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.