Doorgaan naar hoofdcontent

Sprankelend de winter door met Etos bronzing powder



Een mooie en stralende huid is de basis van elke look.
Tijdens de koude wintermaanden kan je wel wat hulp gebruiken om je huid er stralend uit te laten zien.
Met Etos Bronzing Powder geef je jouw gezicht in een handomdraai een gezonde en sprankelende teint, alsof je net hebt genoten van dat eerste voorjaarszonnetje.
De winter ziet er meteen een stuk zonniger uit!

Een natuurlijke gloed

Kan jouw huid in de winter wel een teint gebruiken?
Breng Etos Bronzing Powder aan langs je slapen en over je wangen.
Je huid krijgt hierdoor een zachte, natuurlijke gloed en de kleine schittering in de poeder laat je gezicht nog meer stralen.
Die sprankelende look creëer je op elk gewenst moment! Deze poeder is geschikt voor alle huidtypes.

Etos Bronzing Powder is vanaf 6 februari tijdelijk verkrijgbaar bij Etos voor € 5.99 (OP=OP). Actie: van 6 februari tot en met 4 maart met 25% korting dus voor € 4.49.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!