Doorgaan naar hoofdcontent

Sprankelend de winter door met Etos bronzing powderEen mooie en stralende huid is de basis van elke look.
Tijdens de koude wintermaanden kan je wel wat hulp gebruiken om je huid er stralend uit te laten zien.
Met Etos Bronzing Powder geef je jouw gezicht in een handomdraai een gezonde en sprankelende teint, alsof je net hebt genoten van dat eerste voorjaarszonnetje.
De winter ziet er meteen een stuk zonniger uit!

Een natuurlijke gloed

Kan jouw huid in de winter wel een teint gebruiken?
Breng Etos Bronzing Powder aan langs je slapen en over je wangen.
Je huid krijgt hierdoor een zachte, natuurlijke gloed en de kleine schittering in de poeder laat je gezicht nog meer stralen.
Die sprankelende look creëer je op elk gewenst moment! Deze poeder is geschikt voor alle huidtypes.

Etos Bronzing Powder is vanaf 6 februari tijdelijk verkrijgbaar bij Etos voor € 5.99 (OP=OP). Actie: van 6 februari tot en met 4 maart met 25% korting dus voor € 4.49.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?