Doorgaan naar hoofdcontent

Trind LE Caring Colors voorjaar 2012

Pretty Pastels: de nieuwe limited edition collectie
Voor voorjaar 2012 zij de diverse ontwerpers geïnspireerd door veel verschillende invloeden wat resulteerde in een gevarieerd beeld van stijlen en kleuren - van licht en luchtig tot eigentijdse klassiekers.
Ook in het kleurgebruik zijn de verschillende stemmingen terug te zien: van vrolijke felle tinten naar zachte tonen en poederachtige pastels.
De trend van zachte pasteltinten heeft Trind doorvertaald naar vier nieuwe tinten voor haar limited edition Caring Colors voorjaarsrange: bright pink, pastel pink, pastel lilac en lavender blue.

De nieuwste voorjaarskleurenvan Trind -consumenten verkoopprijs : euro 9,95 voor
9 ml

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.