Doorgaan naar hoofdcontent

Trind LE Caring Colors voorjaar 2012

Pretty Pastels: de nieuwe limited edition collectie
Voor voorjaar 2012 zij de diverse ontwerpers geïnspireerd door veel verschillende invloeden wat resulteerde in een gevarieerd beeld van stijlen en kleuren - van licht en luchtig tot eigentijdse klassiekers.
Ook in het kleurgebruik zijn de verschillende stemmingen terug te zien: van vrolijke felle tinten naar zachte tonen en poederachtige pastels.
De trend van zachte pasteltinten heeft Trind doorvertaald naar vier nieuwe tinten voor haar limited edition Caring Colors voorjaarsrange: bright pink, pastel pink, pastel lilac en lavender blue.

De nieuwste voorjaarskleurenvan Trind -consumenten verkoopprijs : euro 9,95 voor
9 ml

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?