Doorgaan naar hoofdcontent

Trind LE Caring Colors voorjaar 2012

Pretty Pastels: de nieuwe limited edition collectie
Voor voorjaar 2012 zij de diverse ontwerpers geïnspireerd door veel verschillende invloeden wat resulteerde in een gevarieerd beeld van stijlen en kleuren - van licht en luchtig tot eigentijdse klassiekers.
Ook in het kleurgebruik zijn de verschillende stemmingen terug te zien: van vrolijke felle tinten naar zachte tonen en poederachtige pastels.
De trend van zachte pasteltinten heeft Trind doorvertaald naar vier nieuwe tinten voor haar limited edition Caring Colors voorjaarsrange: bright pink, pastel pink, pastel lilac en lavender blue.

De nieuwste voorjaarskleurenvan Trind -consumenten verkoopprijs : euro 9,95 voor
9 ml

Reacties

Populaire berichten van deze blog

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!